Redactie
Redactie Kids 2 jul 2014

Op de kleintjes letten deel-1: Jantien de Bood

Kleintjes worden groot! Wat zijn jouw toekomstdromen voor je kind of wat wil jij je kind(eren) graag meegeven? Wij vroegen het vijf inspirerende moeders met kinderen in verschillende leeftijden in onze special ‘Op de kleintjes letten’. Kijk het eerste video-interview hierboven!

First up: Jantien de Bood! Deze moeder van twee kids fotografeert al jaren voor de grote tijdschriften, maar werd in 2011 lifecoach. Nu combineert ze fotografie en coaching. Het meegeven van zelfvertrouwen en een goed zelfbeeld is haar speerpunt, in haar werk en de opvoeding voor haar kinderen.

Jouw toekomstplannen

Een studie, wereldreis, eigen huis of bedrijf? Of wil jij je kinderen juist specifieke levenslessen meegeven? Of je kinderen nu financieel of immaterieel wil helpen, een steuntje in de rug kunnen ze altijd gebruiken. Daarom werkt Famme voor deze serie samen met coöperatie DELA.

De producten van DELA sluit je vaak juist niet af voor jezelf, maar voor een ander. Voor elkaar. Coöperatie DELA wil graag meer voor haar leden betekenen, ook al tijdens het leven.

Wat wil jij je kinderen meegeven? Maak toekomstplannen mogelijk met de spaarverzekering van coöperatie DELA. Hiermee zet je geld opzij voor mooie doelen tijdens het leven. Zoals een rijbewijs, studie, een bijdrage voor een eerste huis.

Kijk eens op spaarplan, om je kinderen iets moois van jezelf mee te geven voor later.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Op de kleintjes letten deel-1: Jantien de Bood
Sluiten