Redactie
Redactie Kids 11 jul 2014

Op de kleintjes letten deel-2: Muriel Oonincx

Muriel Oonincx verhuisde afgelopen jaar naar Zuid Afrika met haar gezin. Geen makkelijke keuze met drie kinderen onder de vijf. Toch waagde ze de stap, om haar kinderen een breder beeld op de wereld te geven en ze tweetalig op te voeden. Hoe zij haar kinderen voorbereid op de toekomst? Kijk het video-interview!

Famme is gestart met de interviewspecial ‘Op de kleintjes letten’! Wat wil jij je kind(eren) graag meegeven? Heb je toekomstdromen voor je kind? Wij vroegen het vijf inspirerende Nederlandse mama’s met kinderen in verschillende leeftijden.

‘Dingen die ik opruimde bij mijzelf, hadden een uitwerking op mijn dochter’

Eerder kon je kijken naar het interview met fotografe Jantien (deel 1). Bekijk hier de video over wat zij haar dochters meegeeft over zelfbeeld en -vertrouwen… Zo mooi!

Jouw toekomstplannen

Zet jij geld opzij voor je kinderen? Voor een studie, wereldreis, eigen huis of bedrijf? Of draait het bij jou meer om de wijze levenslessen? Hoe je het ook wendt of keert, een steuntje in de rug kunnen ze altijd gebruiken. Daarom werkte Famme voor deze interviewserie samen met coöperatie DELA.

Maak de toekomstplannen voor je kind mogelijk met de spaarverzekering van coöperatie DELA. Hiermee zet je heel makkelijk geld opzij voor later. Zo kunnen jullie samen mooie doelen realiseren. Wat dacht je van een rijbewijs, zodat je kind alle vrijheid heeft op zijn 18de én altijd bij mama even een kop koffie kan drinken?

Samen genieten van de mooie dingen

De producten van DELA sluit je vaak juist niet af voor jezelf, maar voor een ander. Voor elkaar. Coöperatie DELA wil graag meer voor haar leden betekenen, ook al tijdens het leven.

Wat wil jij je kind(eren) meegeven? Maak toekomstplannen mogelijk met de spaarverzekering van coöperatie DELA. Kijk eens op dela.nl/spaarplan, DELA kan jou helpen om je kind(eren) iets moois van jezelf mee te geven voor later.

Reageer op artikel:
Op de kleintjes letten deel-2: Muriel Oonincx
Sluiten