Redactie
Redactie Algemeen 30 jul 2014

Op de kleintjes letten Deel 3: Elise Gruppen

Wat geef jij je kind mee voor later? Elise is moeder van de kleine Samuel én als succesvolle foodblogger is ze dag en nacht bezig met gezond eten. Tja, hoe doe je dat met een baby erbij? Kijk de inspirerende video met Elise’s visie op opvoeden en je kind gezond laten opgroeien!

Dit is de derde video uit de interviewspecial ‘Op de kleintjes letten’! Welke dromen heb jij voor je kind? Vijf inspirerende Nederlandse mama’s met kinderen in verschillende leeftijden geven hun visie op het moederschap.

Bekijk ook de twee eerdere inspirerende interviews!
Deel 1: Fotografe Jantien over wat zij haar dochters meegeeft over zelfbeeld en zelfvertrouwen
Deel 2: Fammes hoofdredacteur Muriel die samen met haar man en drie jongens van onder de vijf jaar naar Zuid-Afrika emigreerde

Jouw toekomstplannen

Wat geef jij je kinderen mee voor de toekomst? Een studie, wereldreis, eigen huis of bedrijf? Of draait het bij jou meer om de wijze levenslessen? Hoe je het ook wendt of keert, een steuntje in de rug kunnen ze altijd gebruiken. Daarom werkte Famme voor deze interviewserie samen met coöperatie DELA.

Maak de toekomstplannen voor je kind mogelijk met de spaarverzekering van coöperatie DELA. Hiermee zet je heel makkelijk geld opzij voor later. Zo kunnen jullie samen mooie doelen realiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi startkapitaal voor zijn of haar eigen bedrijfje? Misschien kun je je kind later wel helpen in zijn of haar eigen foodwinkel of restaurant!

Samen genieten van de mooie dingen

De producten van DELA sluit je vaak juist niet af voor jezelf, maar voor een ander. Voor elkaar. Coöperatie DELA wil graag meer voor haar leden betekenen, ook al tijdens het leven.

Kijk op www.dela.nl/spaarplan om je kind(eren) iets moois van jezelf mee te geven voor later. Voor elkaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Op de kleintjes letten Deel 3: Elise Gruppen
Sluiten