Redactie
Redactie Algemeen 20 aug 2014

Op de kleintjes letten Deel 4: Nicky Tellier

Lijkt jouw kind op je? Qua karakter of uiterlijk? Nicky kreeg van haar moeder de hockeygenen, werd hockeyprof en geeft nu de liefde voor de sport door aan haar drie kinderen. It runs in the family! Bekijk de prachtige video over jezelf zien in je kinderen en wat je ze meegeeft voor later.

Dit is de vierde video uit de interviewspecial ‘Op de kleintjes letten’! Welke dromen heb jij voor je kind? Vijf inspirerende Nederlandse mama’s met kinderen in verschillende leeftijden geven hun visie op het moederschap.

Bekijk ook de drie eerdere interviews! Kijk naar de mooie video met fotografe Jantien en hoor wat zij haar dochters meegeeft over zelfbeeld en -vertrouwen. Of kijk naar het interview met Fammes hoofdredacteur Muriel, die samen met haar man en drie jongens van onder de vijf jaar naar Zuid-Afrika emigreerde. Elise is moeder van de kleine Samuel én als succesvolle foodblogger is ze dag en nacht bezig met gezond eten. Tja, hoe doe je dat met een baby erbij? Kijk de prachtige video.

Jouw toekomstplannen

Zet jij geld opzij voor je kinderen? Voor een studie, wereldreis, eigen huis of bedrijf? Of draait het bij jou meer om de wijze levenslessen? Hoe je het ook wendt of keert, een steuntje in de rug kunnen ze altijd gebruiken. Daarom werkte Famme voor deze interviewserie samen met coöperatie DELA.

Maak de toekomstplannen voor je kind mogelijk met de spaarverzekering van coöperatie DELA. Hiermee zet je heel makkelijk geld opzij voor later. Zo kunnen jullie samen mooie doelen realiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie (wereld)reis voor je dochter als ze 18 is? Misschien kun je haar dan wel opzoeken in Australië of de Verenigde Staten!

Samen genieten van de mooie dingen

De producten van DELA sluit je vaak juist niet af voor jezelf, maar voor een ander. Voor elkaar. Coöperatie DELA wil graag meer voor haar leden betekenen, ook al tijdens het leven.

Kijk op www.dela.nl/spaarplan om je kind(eren) iets moois van jezelf mee te geven voor later. Voor elkaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Op de kleintjes letten Deel 4: Nicky Tellier
Sluiten