Redactie
Redactie Advertorial in archief 15 september 2014

Op de kleintjes letten Deel 5: Viola Welling

Dit is alweer de laatste video uit de interviewspecial ‘Op de kleintjes letten’! Welke dromen heb jij voor je kind? Wat hoop je voor je kinderen? Vijf inspirerende Nederlandse mama’s met kinderen in verschillende leeftijden geven hun visie op opvoeden.

Kijk ook de eerdere filmpjes!

1: Fotografe Jantien de Bood over wat zij haar dochters meegeeft over zelfbeeld en -vertrouwen.
2: Expatmoeder Muriel Oonincx, wat leren haar drie jongens van het leven in Zuid-Afrika?
3: Foodblogger Elise Gruppen, wat probeert zij haar kind mee te geven over voeding?
4: Oud-hockeyprof Nicky Tellier over haar liefde voor de sport en hoe ze die nu doorgeeft aan haar drie kinderen.

Deel 5!

Viola Welling is reisblogger bij en bezoekt de mooiste plekjes van de wereld. Gaat dat veranderen nu ze baby Yale heeft gekregen? En wat zijn haar dromen voor de kleine knul? Wat wil jij je kinderen meegeven in het leven?

Jouw toekomstplannen

Zet jij geld opzij voor je kinderen? Voor een studie, wereldreis, eigen huis of bedrijf? Of draait het bij jou meer om de wijze levenslessen? Hoe je het ook wendt of keert, een steuntje in de rug kunnen ze altijd gebruiken. Daarom werkte Famme voor deze interviewserie samen met coöperatie DELA.

Maak de toekomstplannen voor je kind mogelijk met de spaarverzekering van coöperatie DELA. Hiermee zet je heel makkelijk geld opzij voor later. Zo kunnen jullie samen mooie doelen realiseren. Misschien kunnen jullie over een aantal jaar samen een mooie reis maken!

Samen genieten van de mooie dingen

De producten van DELA sluit je vaak juist niet af voor jezelf, maar voor een ander. Voor elkaar. Coöperatie DELA wil graag meer voor haar leden betekenen, ook al tijdens het leven.

Kijk op dela.nl/spaarplan om je kind(eren) iets moois van jezelf mee te geven voor later. Voor elkaar.

Reageer op artikel:
Op de kleintjes letten Deel 5: Viola Welling
Sluiten