Maaike Helmer
Maaike Helmer Relatie 30 mei 2015

Op deze momenten wéét je gewoon dat je de ware te pakken hebt

Er zijn van die momenten waarop je gewoon wéét dat je de ware te pakken hebt. Ook al zijn die momenten misschien niet altijd even romantisch.

1. Hatsjoe!

Als je snipverkouden en snotterig op de bank zit en hij zwijgend op Netflix ‘Gossip girl’ aanzet, een kop thee komt brengen en een reep chocola naast je neerlegt.

2. It wasn’t me

Als je ziet dat hij maandverband heeft gehaald toen je zei dat die op was, zonder er ook maar iets over te zeggen. Maar het ‘heel stoer’ ontkent als je ernaar vraagt.

3. Een nieuwe rol

Als het toiletpapier op is en hij zonder morren of flauwe grappen een nieuwe rol komt brengen.

4. Koud hè?

Als hij je zijn jas geeft op een koude lenteavond, terwijl hij zelf verder alleen maar een T-shirt aanheeft. En nee, hij heeft het écht niet koud (zegt hij rillend).

5. Player?

Als je merkt dat hij stiekem een playlist met jouw naam op Spotify heeft aangemaakt, maar alleen met je initialen, want je mag het natuurlijk niet weten.

6. Kaasbaas

Als je erachter komt dat hij bij de supermarkt precies het gekke kaasje heeft gekocht waar jij nét zin in had (soms moet je gewoon een flink stuk Chaumes).

7. Billenknijper

Als hij zich niet kan beheersen en onopvallend in je billen knijpt als hij je in huis voorbij loopt. Je bent ook zó lekker.

8. Interessant boek!

Als je merkt dat hij verliefd naar je zit te kijken op het moment dat je opkijkt en dan plotseling doet alsof hij écht dat boek aan het lezen was. Hij kan je trouwens niet vertellen waar het over gaat, ‘vet ingewikkelde materie’. Sure.

9. Trots

Als je hem tijdens een verjaardag met anderen ziet praten en hij heel enthousiast en trots ergens over staat te vertellen. Je denkt: vast over zijn nieuwe baan en/of auto. Later hoorde je dat hij het over jou had.

10. Supermarktliefdesbrief

Als je in je tas graait en een lief briefje van hem tegenkomt, bij gebrek aan geparfumeerd briefpapier geschreven op een supermarktbonnetje van de goedkoopste supermarkt.

11. Scheetje

Als je doet alsof je slaapt en je voelt hoe hij je een nachtkus geeft en je over je haar aait. Daarna laat hij een scheet. Want je sliep toch?

Enne… de hij kan natuurlijk ook een zij zijn!

Zit het bij jullie niet helemaal goed? Stel deze 36 vragen aan elkaar en word (weer) verliefd >

Op welke momenten weet jij dat je de ware te pakken hebt? Praat erover mee op onze Facebook!

Reageer op artikel:
Op deze momenten wéét je gewoon dat je de ware te pakken hebt
Sluiten