Redactie
Redactie Mode 24 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Op deze vier Instagram-moeders zijn we best een beetje jaloers…

Op Instagram kunnen we ongegeneerd gluren in het leven van onze (verre) buren. Wereldwijd zijn er massa’s stijlvolle moeders die hun leven op Instagram delen. Door een filter is de werkelijkheid net iets mooier maar niet minder interessant om te volgen!

Karla Reed

Karla Reed combineert vintage vondsten met duurdere kledingstukken en dit doet ze perfect! Op haar instagram account zie je verassende combinaties en je zou niet zeggen dat ze haar outfits deels van de vlooienmarkt plukt! Bekijk haar Instagram account hier.

Notsomumsy

Marcia Leone is een lifestyle journaliste en marketing&event manager uit Sydney. De foto’s van Marcia en haar kleine held zijn clean, stoer en stylish! Bekijk haar Instagram account hier.

Te grappig: Kinderfoto’s op Instagram versus de realiteit >

Mammawatters

Amanda Watters is ook weer zo’n Instagram moeder met perfecte plaatjes. Zeker nu het herfst is laat ze ons warme en knusse huisje, boompje, kindje foto’s zien. Bekijk haar Instagram account hier.

8 tips voor je Instagramfoto’s >

Duchessandlionco

Stacie Lucas ontwerpt kinderkleding en kleed zichzelf ook erg goed! Ze weet wat mooi is en dat zien we terug op haar Instagram account. Bekijk haar Instagram account hier.

En psst: dit Instagram-account is speciaal opgericht voor alle knappe papa’s in Disneyland >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Op deze vier Instagram-moeders zijn we best een beetje jaloers…
Sluiten