Mooi initiatief: speciale Opa en Oma dag met de kleinkinderen tegen eenzaamheid

Vooral tijdens de feestdagen is het belangrijk dat oud en jong samen kunnen genieten. Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend en zijn opa’s en oma’s soms slecht(er) ter been. Als ze daardoor minder gaan doen kan dat eenzaam zijn. Daarom organiseert De Amsterdamse Winterparade een speciale opa en oma dag met de kleinkinderen.

Opa en oma dag

Zaterdag 23 december organiseert De Amsterdamse Winterparade een opa- en omadag in het Winterpark in de RAI in Amsterdam. Veel ouderen vinden het nog wel eens lastig om iets te vinden dat leuk is om te doen met de kleinkinderen, mede vanwege de toegankelijkheid en mogelijkheden op een locatie. De Winterparade lost dit op door deze speciale dag te organiseren.

LEES OOK: Opa’s en oma’s die op de kleinkinderen passen leven langer.

Er is een speciaal programma, waaronder dansles voor opa en oma, De Grote Kleinkind Quiz, een mega sjoelbaan, een Rummikubtoernooi en een top40-karaoke. Opa en oma die de hits van de kleinkinderen nazingen, dat wordt dikke pret. En het leukste is: in tegenstelling tot wat normaal is, mogen de kinderen opa en oma gratis meenemen!

De Amsterdamse Winterparade

De Amsterdamse Winterparade is wordt voor het eerst georganiseerd bij de RAI Amsterdam. Vanaf 21 december tot en met 1 januari 2018 kun je helemaal los gaan op een 700m2 schaatsbaan, de kerstmarkt, een oud-Hollandsche kermis en een Christmas Cinema.

Een ticket kost €7,50 (*opa’s en oma’s mogen gratis naar binnen, (klein)kinderen vanaf 13 jaar betalen de reguliere entreeprijs)

Meer info: De Amsterdamse Winterparade

Reageer op artikel:
Mooi initiatief: speciale Opa en Oma dag met de kleinkinderen tegen eenzaamheid
Sluiten