Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 27 maart 2017

Opa geeft zijn kleindochter het mooiste en meest persoonlijke cadeau ooit

Cadeautjes van opa’s en oma’s hebben altijd een bijzondere lading. Dat was helemáál het geval bij het cadeautje dat de Amerikaanse Lauren Blank kreeg van haar opa toen ze zestien jaar werd. Het kostte hem jaren om het te maken en is ook nog eens honderd procent van eigen hand.

De opa van Lauren startte al vroeg met het maken van zijn cadeautje. Hij hield namelijk een jarenlang een dagboek bij, waarin hij de bezoekjes aan en van zijn kleindochter tot in het kleinste detail beschreef.

Overdonderd

Hij gaf Lauren drie notitieboeken vol verhalen over haar vanaf haar tweede tot haar vijfde. Het meisje had er geen weet van, en was totaal overdonderd met het mooie cadeau. Ze deelde een foto van haar boekjes op Twitter, waar de lieve reacties massaal binnenstroomden. Haar berichtje is intussen 144 duizend keer gedeeld.

LEES OOK: 8 tips die elke nieuwe opa en oma zou moeten omarmen

Eerder dan gepland

Laurens band met haar opa is haar hele leven al sterk geweest, zegt ze tegen Buzzfeed. Laurens opa wilde het cadeautje eigenlijk pas na zijn dood geven, maar besloot na een kort overleg met Laurens moeder het toch voor haar zestiende verjaardag te geven. ‘Op die manier konden Lauren en ik de herinneringen samen delen’, zegt hij.

Once in a lifetime

In de boekjes staan vooral verhalen over wat de twee samen deden, zoals dierentuinen bezoeken en vliegeren. Daarnaast staan er ook wijze lessen door de boekjes heen, van haar opa aan Lauren. Lauren: ‘Ik was eerst totaal in shock en kon niet huilen, maar toen ik mijn hele familie in tranen zag ging ik ook. Ik realiseerde me toen dat het een once-in-a-lifetime cadeau is. Zo bijzonder!’

Deze opa en zijn kleinzoon delen iets heel bijzonders…

BuzzfeedTwitter

Reageer op artikel:
Opa geeft zijn kleindochter het mooiste en meest persoonlijke cadeau ooit
Sluiten