Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Eropuit 19 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Hebben! Deze opblaasbare wijnfles is perfect voor de zomer

De zomer laat nog even op zich wachten in ons koude kikkerlandje. Maar wij hebben iets gevonden wat je helemaal in zomerse sferen brengt. Het beste van twee werelden komt samen: wijn en waterpret!

Luchtbedden waarmee je heerlijk op het water kunt drijven, zijn mateloos populair. Zo zijn er al versies als flamingo’s, unicorns en donuts. Maar deze is speciaal voor alle wijnliefhebbers.

LEES OOK: Waarom twee glazen wijn per dag drinken zo slecht nog niet is

Luchtbed in de vorm van een wijnfles

Hebben! Deze opblaasbare wijnfles is #summergoals. Tijdens de warme zomerdagen is er niks leuker dan tijd doorbrengen in het water. En dat hoeft dus echt niet saai relaxen te zijn als je een cool luchtbed in je bezit hebt. Hiermee maken we ongetwijfeld de blits in het zwembad of aan het strand deze zomervakantie.


LEES OOK: Wijn yoga is een feit en komt naar Nederland (nu zijn we echt om)

De opblaasbare wijnfles is nu te koop via Amazon. In de smaken Sauvignon Blanc en Cabernet Sauvignon. Ronddrijven op rood terwijl je eigenlijk meer van witte wijn houdt, is natuurlijk not done. Wat ons betreft komt er ook heel snel een versie in de Nederlandse winkels. Er ontbreekt namelijk nog één ding: een houder voor je glas wijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hebben! Deze opblaasbare wijnfles is perfect voor de zomer
Sluiten