Open je blik met deze inspirerende quotes

(advertorial)

Veel te vaak zijn we alleen gefocust op de grote dingen in ons leven: trouwen, een huis of auto kopen, kinderen krijgen, met pensioen gaan en ga zo maar verder. Alleen hoe bereiken we deze mijlpalen eigenlijk? Juist, het zijn de kleine dingen die het ‘m doen. Momenten waarop jij besluit of je linksaf of rechtaf gaat.

Life changing moments komen iedere dag voorbij! Heb je onlangs pas die suffe baan opgezegd, na het lezen van dat ene boek? Heeft een opmerking van een wildvreemde je wel eens aan het denken gezet? Of heb je een relatie beëindigd na het horen van een inspirerende songtekst?

Het laat zien dat het in het leven juist om de kleine momenten gaat. Een quote, een songtekst, een opmerking, een filmfragment of een foto die wakker schudt. Ben jij er ook zo gek op? En scheur je ze uit tijdschriften of pin je ze op pinterest?

Delta lloyd wil heel Nederland er nu van bewust maken dat die kleine momenten van inspiratie best vaak een bepalende ruk geven aan je roer des levens! Een aantal van deze zogenaamde ‘blikopeners’ hebben ze gebundeld in een miniboekje dat precies in je hand past. Bomvol inspiratie van mensen die op een bepaald moment een juiste (kleine) keuze hebben gemaakt.

Reageer op artikel:
Open je blik met deze inspirerende quotes
Sluiten