OppoSuits brengt coole kinderpakken uit en die wil je hebben

Kerst en het kinder kerstdiner op school staan voor de deur en iedereen maakt zich al druk om zijn look. Voor de meisjes kan het niet uitbundig genoeg inclusief kerst hairdo. Voor de jongens wordt het een jasje of gaan ze dit jaar voor dit te coole kinderpak van OppoSuits?

Sinds een jaar of twee, drie maken de heren bazen van de uitgeverij waar Famme toe behoort hun entree op het kerstfeest in de pakken van OppoSuits. Inmiddels is het een traditie geworden en speculeren de diverse magazines welke outfit het dit jaar zal worden. Team Famme zet het geld in op de Flaminguy. Van alleen de naam al krijgen wij een glimlach op het gezicht.

Coole kinderpakken voor jongens

Aangezien bij Famme de kinddichtheid vrij groot is, hoopten we stiekem al dat er ook kinderpakken zouden komen. Niets zo leuk als jongensmoeder dan je gastjes strak in het pak op opa en oma’s jubileum te zien verschijnen, om over het kerstdiner maar niet te spreken. Nu vinden mijn jongens het wel altijd even een dingetje, maar onze gebeden zijn verhoord, want pakkenmerk OppoSuits heeft dit jaar ook kinderpakken uitgebracht. En guess what, mijn jongens vinden het fantastisch. Want wie wil er nu niet als coole boy in een stripboekenpak of testbeeldpak de show stelen?

Voor families die van verkleden en opvallen houden kun je helemaal hetzelfde ten tonele verschijnen, want de kinderpakken matchen met de pakken voor volwassenen.

Hoe, wat, waar?

De twee nieuwe collecties zijn er voor de leeftijd 2 tot 8 jaar en voor tieners vanaf 10 jaar oud. Je kunt de pakken kopen bij o.a. De Bijenkorf, Hudson’s Bay en bol.com. Maar je kunt ze natuurlijk ook bestellen via de webshop van OppoSuits. Het pak bestaat uit een jasje, pantalon en kinderstropdas. De kleinere pakken kosten €54,95. De tienerpakken kosten €64,95.

Reageer op artikel:
OppoSuits brengt coole kinderpakken uit en die wil je hebben
Sluiten