Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Verhalen 18 mrt 2019

Opvoedkwestie week 12: ‘Als mijn dochter iets niet mag slaat zij mij in het gezicht’

Je kunt de boeken er nog zo goed op nalezen, sommige vragen over het opvoeden van de kinderen kun je het beste neerleggen bij andere ouders. Zij weten als geen ander dat je met de handen in het haar kunt zitten en de ‘regels’ niet altijd werken.

Wij stellen daarom de vraag aan jullie de opvoedkwestie van een andere ouder ‘op te lossen’. Lees hier de opvoedkwestie van vorige week. Want zeg nou eerlijk: de kennis én steun van andere moeders is soms precies wat je nodig hebt. Daarnaast heb jij als moeder natuurlijk ook veel ervaringen opgedaan waarmee je nieuwe en toekomstige moeders kan helpen door je tips, ervaringen en kennis van het moederschap te delen.

Opvoedkwestie

Op het Mamaforum deelt een moeder haar opvoedkwestie. Zodra haar dochter van 1,5 jaar iets niet mag of het gaat niet naar “haar zin” slaat ze de moeder in kwestie in het gezicht.

‘Het is geen zacht tikje, maar best hard. Soms krabt ze erbij. Ik word dan wel boos op haar, maar blijkbaar vindt ze dit juist grappig. Ik raak er een beetje gefrustreerd van. Is dit herkenbaar voor jullie en is dit een fase?’, vraagt de moeder zich af.

Geef je advies + OPROEP

Deel jouw advies over de kwestie van deze lezeres hier op het mamaforum. Binnenkort lees je hier dan misschien jouw reactie en die van anderen terug. Heb je zelf een dilemma of een vraag? Open een topic op het mamaforum of mail naar [email protected] en wie weet kunnen andere moeders jou helpen.

 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Opvoedkwestie week 12: ‘Als mijn dochter iets niet mag slaat zij mij in het gezicht’
Sluiten