Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Persoonlijk 4 feb 2019

Opvoedkwestie week 6: ‘Er zijn zoveel verschillende soorten wasbare luiers, dat ik niet weet wat ik moet gaan proberen’

Je kunt de boeken er nog zo goed op nalezen, sommige vragen over het opvoeden van de kinderen kun je het beste neerleggen bij andere ouders. Zij weten als geen ander dat je met de handen in het haar kunt zitten en de ‘regels’ niet altijd werken.

Wij stellen daarom de vraag aan jullie de opvoedkwestie van een andere ouder ‘op te lossen’. Lees hier de opvoedkwestie van vorige week. Want zeg nou eerlijk: de kennis én steun van andere moeders is soms precies wat je nodig hebt. Daarnaast heb jij als moeder natuurlijk ook veel ervaringen opgedaan waarmee je nieuwe en toekomstige moeders kan helpen door je tips, ervaringen en kennis van het moederschap te delen.

Opvoedkwestie

Op het Mamaforum schreef deze moeder over haar opvoedkwestie. Haar zoontje van twee jaar wordt met regelmaat (bijna dagelijks) ‘s ochtends heel nat wakker. Ze heeft al verschillen soorten en maten luiers geprobeerd, maar heeft nog niet de gouden oplossing gevonden.

‘Nu tipte iemand mij om naar wasbare luiers te kijken. Ik ben al op zoek geweest op het internet, maar er zijn zoveel verschillende soorten dat ik niet weet wat ik moet gaan proberen. Ik zat zelf aan bamboe te denken. Heeft iemand tips/adviezen voor mij? Hij heeft echt enorme plasluiers ‘s nachts (hij drinkt namelijk veel).

Geef je advies + OPROEP

Deel jouw advies over de kwestie van deze lezeres hier op het mamaforum. Binnenkort lees je hier dan misschien jouw reactie en die van anderen terug. Heb je zelf een dilemma of een vraag? Open een topic op het mamaforum of mail naar [email protected] en wie weet kunnen andere moeders jou helpen.

Wil je het verschil weten tussen wasbare luiers en wegwerpluiers? Dat lees je hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Opvoedkwestie week 6: ‘Er zijn zoveel verschillende soorten wasbare luiers, dat ik niet weet wat ik moet gaan proberen’
Sluiten