Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Persoonlijk januari 28, 2019

Opvoedkwestie week 5: ‘Mijn zoon wil niet meer in zijn eigen bed slapen, alleen maar bij zijn zussen’

Je kunt de boeken er nog zo goed op nalezen, sommige vragen over het opvoeden van de kinderen kun je het beste neerleggen bij andere ouders. Zij weten als geen ander dat je met de handen in het haar kunt zitten en de ‘regels’ niet altijd werken.

Wij stellen daarom de vraag aan jullie de opvoedkwestie van een andere ouder ‘op te lossen’. Lees hier de opvoedkwestie van vorige week. Want zeg nou eerlijk: de kennis én steun van andere moeders is soms precies wat je nodig hebt. Daarnaast heb jij als moeder natuurlijk ook veel ervaringen opgedaan waarmee je nieuwe en toekomstige moeders kan helpen door je tips, ervaringen en kennis van het moederschap te delen.

Opvoedkwestie

Op het Mamaforum schreef deze moeder over haar opvoedkwestie. Ze heeft drie kinderen, twee dochters van 6 en 5 jaar en een zoontje van 2 jaar. Hij slaapt niet meer in zijn eigen bed, dat wil hij niet meer, maar bij zijn zussen.

‘Op zich geen probleem, maar het bed is echt te klein voor drie kinderen. Ik weet niet goed wat ik moet doen, of een groter bed kopen voor drie kinderen of gewoon doorzetten en hem in zijn eigen bed laten slapen. Ik heb het idee dat hij niet graag alleen ligt..’

Geef je advies + OPROEP

Deel jouw advies over de kwestie van deze lezeres hier op het mamaforum. Binnenkort lees je hier dan misschien jouw reactie en die van anderen terug. Heb je zelf een dilemma of een vraag? Open een topic op het mamaforum of mail naar [email protected] en wie weet kunnen andere moeders jou helpen.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Opvoedkwestie week 5: ‘Mijn zoon wil niet meer in zijn eigen bed slapen, alleen maar bij zijn zussen’
Sluiten