Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Persoonlijk februari 25, 2019

Opvoedkwestie week 9: ‘Steeds vaker raken we onze kinderen kwijt in de drukte’

Je kunt de boeken er nog zo goed op nalezen, sommige vragen over het opvoeden van de kinderen kun je het beste neerleggen bij andere ouders. Zij weten als geen ander dat je met de handen in het haar kunt zitten en de ‘regels’ niet altijd werken.

Wij stellen daarom de vraag aan jullie de opvoedkwestie van een andere ouder ‘op te lossen’. Lees hier de opvoedkwestie van vorige week. Want zeg nou eerlijk: de kennis én steun van andere moeders is soms precies wat je nodig hebt. Daarnaast heb jij als moeder natuurlijk ook veel ervaringen opgedaan waarmee je nieuwe en toekomstige moeders kan helpen door je tips, ervaringen en kennis van het moederschap te delen.

Opvoedkwestie

Op het Mamaforum schreef deze moeder over haar opvoedkwestie. Haar kinderen (4 en 7 jaar) zijn heel actief en spelen veel, maar doordat haar man en zij vaker de stad in gaan als het mooi weer is, raken ze steeds vaker de kinderen kwijt in de drukte.

‘Het is nu vaker voorgekomen met buitenspelen dat ze zich niet houden aan de afspraken. Weet iemand handige oplossingen zodat ik mijn kind vaker of beter in de gaten kan houden binnen zulke situaties? Alle soorten ideeën en/of oplossingen worden gewaardeerd!’

Geef je advies + OPROEP

Deel jouw advies over de kwestie van deze lezeres hier op het mamaforum. Binnenkort lees je hier dan misschien jouw reactie en die van anderen terug. Heb je zelf een dilemma of een vraag? Open een topic op het mamaforum of mail naar [email protected] en wie weet kunnen andere moeders jou helpen.

 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Opvoedkwestie week 9: ‘Steeds vaker raken we onze kinderen kwijt in de drukte’
Sluiten