Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 17 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Opvoedkwestie week 51: ‘Mijn zoontje sleept zijn bed de hele kamer door!’

Je kunt de boeken er nog zo goed op nalezen, sommige vragen over het opvoeden van de kinderen kun je het beste neerleggen bij andere ouders. Zij weten als geen ander dat je met de handen in het haar kunt zitten en de ‘regels’ niet altijd werken.

Wij stellen daarom de vraag aan jullie de opvoedkwestie van een andere ouder ‘op te lossen’. Want zeg nou eerlijk: de kennis én steun van andere moeders is soms precies wat je nodig hebt. Daarnaast heb jij als moeder natuurlijk ook veel ervaringen opgedaan waarmee je nieuwe en toekomstige moeders kan helpen door je tips, ervaringen en kennis van het moederschap te delen. De opvoedkwestie van vorige week lees je hier.

Opvoedkwestie

Op het Mamaforum schreef deze moeder over haar opvoedkwestie. Haar zoontje van 2,5 jaar sleept zijn bed de hele kamer door en leert het nu ook zijn kleine zusje van 1 jaar aan.

‘Ik heb zijn bedje al proberen zwaarder te maken door gewichten onder zijn matras te leggen maar hij verschuift alles mee. Ik durf zijn bed niet aan de muur vast te maken want die is van giproc en het zou me niet verbazen als hij dat gewoon kapot getrokken krijgt.

Iemand nog een ander idee dit probleem te stoppen? Hoe dring je door bij een kleintje van 2,5 jaar?’

Geef je advies + OPROEP

Deel jouw advies over de kwestie van deze lezeres hier op het mamaforum. Binnenkort lees je hier dan misschien jouw reactie en die van anderen terug. Heb je zelf een dilemma of een vraag? Open een topic op het mamaforum of mail naar [email protected] en wie weet kunnen andere moeders jou helpen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme