Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 18 dec 2018
Leestijd: 4 minuten

Nog geen plannen voor Oudejaarsavond? Dit moet je doen, volgens je sterrenbeeld!

Als je concrete plannen maken voor Oudejaarsavond net zo moeilijk vindt als een serie kiezen op Netflix, bieden wij je de oplossing. Laat het aan de sterren over, zij bepalen voor jou hoe je het nieuwe jaar in gaat!

Met zoveel opties, van huisfeestjes tot concerten tot grotere feesten, is er veel om uit te kiezen. Wat is een betere manier om het beste plan voor Oudejaarsavond te kiezen door naar de sterren te kijken?

It’s in the stars

Elk sterrenbeeld heeft verschillende eigenschappen die goed kunnen werken met bepaalde activiteiten. Hoewel het natuurlijk met elkaar eens zijn dat vuurwerk bij Oudejaarsavond hoort, is er per sterrenbeeld het een meer geschikt dan het ander. Hoewel een nachtwandeling voor de een gek klinkt, is het voor een ander sterrenbeeld de meest zinvolle manier om de nacht door te brengen. Check ook even het sterrenbeeld van je partner, wat is het beste voor hem of haar? Sluit een compromis of vink beide activiteiten af 😉

via GIPHY

Ram

Je moet naar de club, en je weet dat je wil. Je ideale Oudejaarsavond is de perfecte combinatie van gezelligheid én verheerlijking. Trek alle pailletten en glitters uit de kast, je hebt een leuke nacht in petto!

Stier

Lekker thuisblijven, Stier! Je wilt gezellig met zijn allen van een maaltijd genieten, maar je hoeft niet per se ergens heen te gaan. Zorg dus dat je alle ingrediënten in huis hebt en maak je favoriete recept. Enjoy!

Kreeft

Wat is er lekkerder dan thuis een film (of meer) kijken? Je bent dol op Oudejaarsavond, maar je hebt geen zin om middenin de chaos te zitten in de stad, dus sla dat over. Blijf lekker thuis, trek je chillste outfit aan en ga een film kijken. Nodig wat vrienden uit, succes gegarandeerd.

LEES OOK: Waarom je je goede voornemens veel beter kunt bewaren voor deze tijd van het jaar

Leeuw

Throw a party, Leeuw! Alles wat aan je is voorgesteld klinkt niet goed genoeg, dus neem het heft in eigen handen en organiseer een eigen feestje.

Maagd

Wat je ook doet, zorg ervoor dat je 00:00 niet mist. Het is geen echte Oudejaarsavond zonder met zijn allen af te tellen en dat is een traditie die je niet wilt missen. Of je nou op het grote plein of thuis op de televisie kijkt, maak er een prioriteit van!

Schorpioen

Bekijk het op het laatste moment. RSVP ‘misschien’ naar alle mogelijke feestjes waar je voor bent uitgenodigd en ga naar zoveel als je wilt. Je houdt er niet van om ergens aan vast te zitten, dus plan gewoon van alles en zie waar het je naartoe brengt.

Boogschutter

Je houdt van reizen. Boek een last minute reis en geniet van Oudejaarsavond in een andere stad. Of je nu een uur durende busrit maakt of een ergens heen gaat vliegen, het nieuwe jaar inluiden in een andere stad is sowieso leuk!

Steenbok

Voor jou staat vuurwerk toch echt in het teken van Oudejaarsavond, het zou niet voelen als Oudejaarsavond als je geen vuurwerk ziet. Pak een warm drankje, ga naar buiten en geniet van alle vuurwerk.

Waterman

Maak een wandeling, Waterman. Het is een goed moment om na te denken. Zorg ervoor dat je een verlicht pad kiest en loop een stukje. Het zal werken als een meditatieve ervaring en het zal voor jou echt betekenisvol zijn. Je hoeft natuurlijk niet alleen te gaan, misschien vind je het leuk om een vriend mee te nemen.

Vissen

Kleed je warm aan en ga schaatsen! Er is vast een schaatsbaan op een groot plein bij jou in de buurt. Misschien kun je zelf wel tot de nacht schaatsen en het vuurwerk vanaf het ijs bekijken!

Weegschaal

Je wilt een beetje van allebei dit jaar. Thuis een film kijken en lekker eten, maar je wilt ook feesten. Bekijk een film die je altijd al hebt willen zien, of bekijk je lievelingsfilm opnieuw. Sluit af op een feest!

Tweeling

Gapen voor middernacht? Oh no! Je hebt deze nacht zin in karaoke en dansen. Organiseer zelf iets waar deze activiteiten gedaan kunnen worden! Zet een paar bordspellen neer en je hebt een leuke avond.

Wat zijn jouw plannen? Laat het ons weten op het Mamaforum

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme