Ouders delen goodie bag uit in het vliegtuig als excuus voor hun huilende baby

Kids

Als ouder met een baby vliegen, kan best spannend zijn. Als je kind gaat huilen, weet je gewoon dat andere passagiers zich gaan ergeren. Deze ouders hadden zich daar echter al op voorbereid en deelden goodie bags uit voor het geval hun 18 maanden oude tweeling ‘geluidsoverlast’ zou veroorzaken…

Christina Garese, een passagier in het vliegtuig, was onder de indruk van de actie van de ouders en maakte een foto van de goodie bag die ze vervolgens deelde op de Facebook-pagina Love What Matters:

Hallo!
Onze namen zijn Ahsley en Abby. We zijn een tweeling en zijn net 18 maanden oud geworden. Dit is onze eerste keer vliegen. We reizen naar Florida om onze opa en oma te zien. We proberen rustig te blijven, maar voor het geval we gek worden, zit hier wat chocolade en een paar oordoppen in. Bedankt voor het begrip en een goede reis!

Christina, de passagier, laat in haar bericht weten dat de meisjes zich echter heel goed gedroegen in het vliegtuig en dat ze de oordoppen helemaal niet nodig had.

Het idee is niet nieuw. Al eerder gingen deze foto’s het internet over:

De foto veroorzaakt gemixte reacties op het internet. Sommigen vinden het een hartstikke goed idee, anderen zeggen weer dat geen enkele ouder zich moet verontschuldigen voor zijn of haar kinderen in het vliegtuig.

Wat vind jij? Vertel het ons!

Voor het eerst vliegen met kinderen – enjoy! 12 tips >