Eva Dusch
Eva Dusch Mind 12 mei 2016

Ouders die drie kinderen verloren bij de MH17-ramp krijgen dochtertje

De dag van de MH17-ramp (17 juli 2014) staat nog altijd in ons geheugen gegrift. Laat staan voor degenen die er direct mee te maken hadden. Het Australische koppel Anthony Maslin en Marite Norris verloren hun drie kinderen bij de ramp. Maar nu zorgt de geboorte van hun dochter voor een lichtpuntje.

Het stel verloor in één klap hun twee zoontjes Mo (13) en Otis (10) en hun dochtertje Evie (12) die samen met hun opa Nick Norris op reis waren, toen het vliegtuig boven Oekraïne uit de lucht werd geschoten. ‘Onze familie is ruw uit elkaar gescheurd door deze verschrikkelijke gebeurtenis’, liet het koppel eerder weten. De opvolgende jaren waren voor de ouders dan ook een regelrechte hel.

Lichtpuntje

Maar de geboorte van baby Violet is voor hun een lichtpuntje en bewijst voor hun dat liefde vele malen sterker is dan haat. ‘We zijn ervan overtuigd dat onze drie kinderen en opa Nick ons een fantastisch geschenk hebben gegeven. We leven nog elke dag met pijn, maar Violet en de gedachte dat onze kinderen altijd bij ons zijn, zorgen voor licht in de duisternis. We zullen evenveel van al onze kinderen blijven houden. Violet belichaamt voor ons hoop en geluk’, vertellen de ouders.

Bron: DFAT

Lees ook: Omgaan met rouw: uithuilen of flink doorpakken?>

Reageer op artikel:
Ouders die drie kinderen verloren bij de MH17-ramp krijgen dochtertje
Sluiten