Ouders van Puck: ‘Wij zijn overweldigd door de lieve reacties’

Afgelopen vrijdag kon je de aangrijpende video ‘Lieve Puck, je blijft altijd bij ons’ op Famme vinden. Merel en haar man Mark zijn de trotse ouders van drie prachtige zonen en het stel verwachtte een dochter. Helaas beviel Merel na 37 weken van een doodgeboren kindje. Samen met de zus van Merel maakte het gezin een video ter nagedachtenis aan Puck en deelde deze met Famme.

In het weekend kwamen er duizenden lieve reacties naar aanleiding van de video binnen op onze Facebook. Van lezeressen die hetzelfde hadden meegemaakt en moeders die vertelden hoe ze na het zien van de video hun slapende kleintje een kus gingen geven.

Ook Merel en Mark lazen afgelopen weekend alle reacties en besloten zondagavond de video offline te halen.

Lees hieronder hun reactie:

‘Wij zijn overweldigd door de lieve reacties op onze film. Het is hartverwarmend te voelen hoeveel mensen met ons meeleven. Wij hebben alle reacties bewaard en wij maken er een mooi boek van.

Vanwege de (te) grote belangstelling en het oppikken door andere media hebben wij besloten het filmpje niet meer openbaar te laten zien. Nogmaals heel veel dank, wij hebben veel troost gevonden in de mooie woorden en steun.

Ook vinden wij het bijzonder hoeveel lotgenoten er zijn. Zelfs van ouders die dit soms tientallen jaren geleden is overkomen en geen afscheid konden nemen van hun kindje. Voor ons ongelooflijk om te lezen. Wij hopen dat Puck en al jullie kleine sterren samen zijn in de hemel.

Lieve groeten,
Mark en Merel’

Wil je het aangrijpende verhaal nog eens lezen? Dat kan hier. De reacties van Famme-lezeressen lees je hier.

Reageer op artikel:
Ouders van Puck: ‘Wij zijn overweldigd door de lieve reacties’
Sluiten