Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 23 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

5 moeders om te volgen op Instagram die heerlijk eerlijk zijn over het ouderschap (en hun lijf)

De schermtijd van je telefoon is ongetwijfeld de afgelopen week omhoog gegaan (en niet zo’n beetje ook). Niet zo gek nu we veelal aan huis gekluisterd zijn. Daarom kun je er maar beter het beste van maken. Deze moeders zijn op Instagram goudeerlijk over het ouderschap en hun lijf en daar krijg je écht een goed gevoel van.

Moeders over het ouderschap op Instagram

Van striae tot kolven, deze bekende moeders delen alle ins en outs van het ouderschap en hun zwangerschap met ons. Wil je gewoon echt even zien.

1. Amy Schumer

Deze Amerikaanse comédienne deelt een zeer realistisch en eerlijk beeld van het ouderschap. Dat kun je wel zien op de foto hieronder die voor alle moeders vet herkenbaar is. Ook is ze heel open over haar ivf-traject. Ze probeert momenteel een tweede kindje te krijgen met haar partner en deelt met de wereld hoe emotioneel een ivf-traject is.

2. Desiree Fortin

Desiree is moeder van een drieling (whut?!) en noemt zichzelf op instagram The Perfect Mom. Toevallig heeft ze vorige week aangekondigd dat ze opnieuw zwanger is – hoera! Dus bereid je maar vast voor op eerlijke berichten over haar zwangerschap en het ouderschap met een drieling én baby.

3. Ashley Graham

Eén van de bekendste supermodellen ter wereld is onlangs moeder geworden van haar eerste kindje. Ze deelt prachtige foto’s van het geven van borstvoeding maar ook van de lichamelijke veranderingen die door de zwangerschap zijn ontstaan. Ze is ontzettend body positive en daar krijg je echt een goed gevoel van.

4. Italia Ricci

Deze actrice (onder andere bekend van Designated Survivor) is afgelopen jaar bevallen van haar eerste kindje. Ze deelde al tijdens haar zwangerschap alle ongemakken waar ze mee van doen had (op een nogal hilarische manier) en inmiddels gaat dit vooral over het ouderschap. Een heerlijk account om te volgen waardoor je dag zowaar een stukje beter wordt.

5. Rachel Hollis

Moeder van vier, schrijfster, motivational speaker, hoe doet ze dat toch allemaal? Deze vrouw is ontzettend grappig en is een must om voorbij te zien komen op je feed want hoe zij over het ouderschap praat, zouden er meer moeten doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
5 moeders om te volgen op Instagram die heerlijk eerlijk zijn over het ouderschap (en hun lijf)
Sluiten