Gina Koninkx
Gina Koninkx Lifestyle 14 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Haha! Deze website rekent uit hoeveel jij betaalt zou moeten krijgen voor het ouderschap

Als je eenmaal kids krijgt ben je 24/7 bezig met het ouderschap. Van kleins af aan zorg je voor je kids en daar gaan ontelbaar veel uren in zitten. Met liefde en plezier natuurlijk maar stiekem zou jij best wel willen weten hoe hoog jouw salaris zou zijn als het ouderschap een betaalde job was.

Natuurlijk nemen we dit met een korreltje zout maar grappig is het in ieder geval wel. Een Australische website heeft een calculator bedacht die precies berekent hoeveel jij eigenlijk zou verdienen als ouder.

Parent Salary Calculator

Op de website www.funkypigeon.com vind je een calculator die voor jou uitrekent wat jij eigenlijk waard bent als ouder van je kids. Om tot een mooi bedrag te komen vul je eerst van verschillende taken in hoeveel tijd je daar wekelijks aan kwijt bent. Dat varieert van koken en schoonmaken tot je kids onderwijzen (bijvoorbeeld voorlezen).

Als je alles hebt ingevuld hoef je alleen nog maar te wachten op het antwoord van de calculator. Tadaaa! Het apparaat vertelt je binnen een mum van tijd wat jij zou verdienen als ouderschap een betaalde baan zou zijn. Grappig toch?! Maar natuurlijk ben jij vele malen blijer met de onvoorwaardelijke liefde die jij van je kids krijgt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme