Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Persoonlijk 2 mei 2019

Deze tekenen verklappen dat je nog niet helemaal over je ex heen bent

Je bent urenlange Netflix sessies – en dan puur en alleen de tranentrekkers – liters ijs en flink wat tissues verder. Tja, dit was nu eenmaal nodig om van jouw gebroken hart te genezen. Maar was dit wel voldoende? Als je de volgende punten herkent ben je misschien nog niet over je ex lover heen.

Je tweede baan = geheim agent

Of hij nu een biertje gaat drinken met zijn maten of op bezoek gaat bij zijn moeder, jij weet exact waar je lover uithangt én met wie. Je weet zelfs wat hij bestelt van de kaart bij dat ene nieuwe hippe tentje. Het is geen geheim dat jij zijn Facebook account op de voet volgt. Sterker nog; het komt nu wel heel goed uit dat jij zijn wachtwoord goed hebt onthouden.

Gebroken hart numero 2

En als er dan een andere vrouw voorbij komt – in zijn berichtjes of posts – krijg je opnieuw een vette klap in je gezicht. Wie is zij? Wat doet zij? Én vooral WAT DOET ZIJ MET HEM? Nee nee, dit is absoluut geen goed teken. Als jij over ‘m heen was zou dit je niet zoveel doen.

LEES OOK: Een gebroken hart kan je brein en je lichaam veranderen

Je verzint excuusjes

Een versleten box met gaten? Een lege deodorant fles? Of het kaartje dat hij van zijn overgroot tante uit Verweggistan kreeg? Werkelijk waar alles wat jij tegenkomt wat van hem is maakt jou gelukkig. Dit geeft jou namelijk een reden om hem een appje te sturen. “Hey you, wanneer kom je je bierglazen ophalen?”

Lookin good

En als hij zijn gebarsten bierglazen dan ein-de-lijk een keertje komt ophalen doe jij je uiterste best om er goed uit te zien. Natuurlijk is ‘t niet erg om je ex lover te laten zien wat hij nu mist. Maar als je het er extra dik bovenop legt is de kans groot dat jij ‘m terugwil.

Dronken contact

Zodra jij een paar alcoholische versnaperingen achter de kiezen hebt neem jij contact op met ‘m. Of het nu om een onschuldig appje of een smekend – “Maar ik mis je zo en ik wil je nu zien!” – belletje gaat… Ze zeggen dat de dronken jij de waarheid spreekt. Oeps!

LEES OOK: Dit zijn tekenen dat je teveel alcohol hebt gedronken

Gesloten hart

Je krijgt aanzoek na aanzoek, maar je wijst ze één voor één af. Zelfs de knapste mannen maken geen schijn van kans. Je hebt geen zin om te doen alsof je interesse hebt. Je weet stiekem toch wel dat niemand in de buurt komt van je ex.

Herinneringen

Alles, maar dan ook alles doet je aan hem denken. Een liedje, een woord, een film… Het maakt eigenlijk helemaal niets uit. Het is dan ook verdomd moeilijk om hem uit je hoofd te krijgen. Je vriendinnen betrappen je er ook op dat hij gespreksonderwerp nummer één is.

Dream on hon!

Dromen zijn bedrog? Nou nee; ze vertellen je wat je onbewust bezig houdt. Als je de bovenstaande punten niet herkent kunnen terugkerende dromen over je ex lover een signaal zijn dat je hem mist.

LEES OOK: De meest voorkomende seksdromen en hun betekenis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze tekenen verklappen dat je nog niet helemaal over je ex heen bent
Sluiten