Loes Koster
Loes Koster Kids 24 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Aanstaande vaders opgelet: Papa Praatjes #1

Wat is een noodtas? Waarvoor gebruik je die enorme kraamverbanden? En waarom kun je beter toekijken dan je bevallende vrouw van goedbedoelde adviezen voorzien? In aflevering 1 van Papa Praatjes bespreken vijf vaders de bevalling. Watch and learn, vaders to-be.

Het is algemeen bekend dat aanstaande moeders tijdens de zwangerschap alles lezen wat los en vast zit om zichzelf tot in de puntjes voor te bereiden op de bevalling. Bij papa’s in spé ligt dat net een beetje anders. De mannen slaan er minder snel een dik boek met bevaltips op na en gaan meestal een stuk minder voorbereid de kraamtijd in. Tot ergernis van hun zwangere vrouwen, die tijdens de bevalling echt geen behoefte hebben aan een partner met onbenullige adviezen.

In de videoserie Papa Praatjes van bol.com praten vijf papa’s over hun ervaringen met de bevalling, spannende situaties en babygadgets die iedere jonge ouder gebruikt. Aanstaande vaders krijgen in vier video’s antwoord op vragen die soms net iets te gênant zijn om aan je vrienden te stellen. Superhandig! Tip een aanstaande papa deze eerste aflevering zodat hij zich kan voorbereiden op het vaderschap.

Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van Bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met Bol.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Aanstaande vaders opgelet: Papa Praatjes #1
Sluiten