Loes Koster
Loes Koster Kids 1 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Aanstaande vaders opgelet: Papa Praatjes #2

Kiezen jullie voor borstvoeding of flesvoeding? Hoe werkt een borstkolf? En zijn die ronde dingen koffiepads of zoogcompressen voor in een beha? In aflevering 2 van Papa Praatjes spreken vijf vaders over babyvoeding en alles wat daarbij komt kijken. Watch and learn, vaders to-be.

Het is algemeen bekend dat aanstaande mama’s tijdens de zwangerschap alles lezen wat los en vast zit om zichzelf tot in de puntjes voor te bereiden op het moederschap. Praten we over het moederschap, dan maakt (borst)voeding daar zeker een groot deel van uit. Voor papa’s in spé ligt dat net een beetje anders. Zoals een aanstaande vader uit Papa Praatjes zelf al toegeeft: ‘Ik ga geen borstvoeding geven. Mijn vrouw wel.’ Maar er is hoop. Er zijn echt wel dingen die je als man kunt doen om een steentje bij te dragen.

In de videoserie Papa Praatjes van bol.com praten vijf papa’s over hun ervaringen met de bevalling, de eerste ervaringen met de baby en gadgets die iedere jonge ouder gebruikt. Aanstaande vaders krijgen in vier video’s antwoord op vragen die soms net iets te gênant zijn om aan je vrienden te stellen. Superhandig! Tip een aanstaande papa deze eerste aflevering zodat hij zich kan voorbereiden op het vaderschap.

Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van bol.com.

In samenwerking met Bol.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Aanstaande vaders opgelet: Papa Praatjes #2
Sluiten