Loes Koster
Loes Koster Kids 15 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Aanstaande vaders opgelet: Papa Praatjes #4

Waar let je op bij de aanschaf van een kinderwagen? Hoe doe je in je eentje zo’n draagzak aan? En waarom is het verstandig om een nieuw autostoeltje te kopen in plaats van een tweedehandsje? In aflevering 4 van Papa Praatjes spreken vijf vaders over hoe je veilig naar buiten kunt gaan met de baby en alles wat je daarvoor nodig hebt. Watch and learn, vaders to-be.

In deze aflevering keren de papa’s de luiertas letterlijk om en bespreken ze wat er nou allemaal in zit. Waarom gebruik je eigenlijk billendoekjes en niet gewoon wc-papier? Antwoord van een van de papa’s: “Dat schuurt als een malle”. En wist je dat je die billendoekjes het beste in grootverpakking kunt kopen? Scheelt een boel geld. Een van de papa’s laat tussen de bedrijven door ook nog even zien hoe je het autostoeltje draagt zonder last van je rug te krijgen: een truc die het leven als vader nét een stukje makkelijker maakt.

In de videoserie Papa Praatjes van bol.com praten vijf papa’s over hun ervaringen met de bevalling, de ervaringen met de baby en gadgets die iedere jonge ouder gebruikt. Aanstaande vaders krijgen in vier video’s antwoord op vragen die soms net iets te gênant zijn om aan je vrienden te stellen. Superhandig! Tip een aanstaande papa deze eerste aflevering zodat hij zich kan voorbereiden op het vaderschap.

Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van bol.com.

In samenwerking met Bol.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Aanstaande vaders opgelet: Papa Praatjes #4
Sluiten