Papa’s dragen een nepbuik van 33 pond uit empathie

Drie mannen uit Engeland willen hun mannelijkheid tonen door een maand lang een zwangerschapsbuik te dragen. De mannen – Jason Bramley, Steve Hanson en Jonny Biggins, dragen tot Moederdag (15 maart in het Verenigd Koninkrijk) een nepbuik. Waarom? Om aandacht te genereren voor hun nieuwe boek The Book of Mums.

De pakjes die de mannen dragen moeten een zwangere buik die in het derde trimester zit voorstellen. Inclusief opgezwollen borsten. De nepbuik druk zelfs op hun blaas, buik en longen. Ze dragen hem dag in dag uit, overdag en tijdens het slapen. Alleen tijdens het douchen mag hij even af.

Pijnlijke borsten

Wat de mannen ervan vinden? Ze voelen zich redelijk klote. Op dag één begon Bramley al te klagen over een pijnlijke rug en schouders. Hij geeft toe: ‘Ik had dit écht niet verwacht na een middagje in het zwangerschapspak!’ Biggins volgde niet veel later, hij begon na vijf uur te klagen.

Hanson, de held, begon pas op dag drie te klagen. Hij gaf aan dat hij niet kon slapen en dat zijn ‘borsten zijn zo welkom als een scheet in een ruimtepak’. Dus…

Mocht je willen weten hoe het de mannen verder vergaat? Dan kun je ze volgen via Youtube. Dagelijks posten ze een update over hun experiment.

Reageer op artikel:
Papa’s dragen een nepbuik van 33 pond uit empathie
Sluiten