Papa’s en mama’s die het ouderschap combineren met briljante fotografie

(advertorial)

Ook zo verslaafd aan Instagram? Wij wel! Je vindt er best of both worlds: het ouderschap én fotografie. Zijn dat twee dingen waar jij je graag mee bezighoudt? Dan moet je zeker even deze doorsnee ouders turned Instagram-iconen volgen!

Samen met KPN, die ook gek is op combineren, zochten we vijf internet-fenomenen uit die zorgen voor een berg inspiratie omdat ze dat ouderschap en fotografie zo leuk combineren. Want hé, zo’n leuke outfitjes of foto’s van ons gezin willen wij ook wel.

Ministyling

Wie? De Nederlandse Sally Lopez (moeder van twee. Ze begon afgelopen september haar Instagram-account waarop ze iedere dag twee outfits plaatst. Sally heeft een enorme passie voor kleding en begon haar account om andere ouders die het druk hebben te inspireren. Bij alle foto’s staan de merken en winkels vernoemd.
Op de teller? 8400 volgers

joolsoliver

Wie? De vrouw van Jamie Oliver en moeder van hun vier kinderen. Wij zijn jaloers op Jools en haar gezin. Verwacht knusse kiekjes van de familie al bakkend, in de natuur en vooral: spelend!
Op de teller? 201.000 volgers

mamajulesjeanne

Wie? De Belgische Isabel, mama van Jules en Jeanne. Neem een kijkje in het leven van haar én haar veel te hippe kids.
Op de teller? 17.300 volgers

mommasgonecity

Wie? Jessica Shyba, je kent haar misschien als de moeder van Theo en Beau. Naast dit illustere duo maakt ook talloze foto’s van haar drie andere kinderen, kat en leven in Californië.
Op de teller? 549.000 volgers

aubreymccoy

Wie? Papa Aubrey McCoy heeft vier kleintjes, woon in Nashville en eet minstens twee keer per week Mexicaans. Oh en hij maakt te leuke, hippe foto’s van zijn gezin!
Op de teller? 34.600 volgers

KPN combineer en krijg meer!

Tja, wie is er niet gek op zijn passies combineren? KPN in ieder geval wel. Combineer Mobiel met Internet, TV of Bellen en krijg meer voordeel. Simpel: heb je bijvoorbeeld een telefoonabonnement bij KPN en neem je daar Interactieve televisie en internet bij, dan krijg je er gratis zenders en films bij en dubbel zoveel data. Start met combineren en krijg gratis producten!
Reageer op artikel:
Papa’s en mama’s die het ouderschap combineren met briljante fotografie
Sluiten