Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Erop uit november 14, 2017

Vriendinnenbreak: het roze Paradiso Hotel Ibiza wil je dit jaar nog bezoeken

Eigenlijk moet je minstens één keer per jaar met vriendinnen weg om even uit de drukte te ontsnappen. Een lang weekend. Zon, zee, strand en heel veel heerlijke cocktails. Als je dan toch nog iets moet kiezen ga dan naar het fonkelnieuwe Paradiso Hotel Ibiza. Louter roze inrichting, veel goud en retrosferen. Golden Girls revisited. Daar kun je alleen maar met vriendinnen heen.

Paradiso Hotel Ibiza

Elk jaar ga ik een lang weekend weg met vier vriendinnen. Eentje woont in Madrid en daarom boeken we elke keer een tripje ergens in Europa. Ibiza staat al heel lang op ons lijstje. Maar het kwam er nog niet van. Tot nu toe. Een ding is zeker: we bespreken meteen ons lange weekend voor 2018 en dat wordt zonder twijfel het nog nieuw te openen Paradiso Hotel Ibiza.

Denk flamingo’s, het Miami Vice gevoel en 70’s stijl van heb ik jou daar. De art deco straalt je tegemoet, de gouden palmbomen fonkelen in de lobby en de twee zwembaden zijn gevuld met roze – ja echt – roze water. Millenial Pink is al even gebombardeerd tot de trendkleur van dit moment, maar ach daar malen wij moeders niet om. Trends zijn zo vermoeiend.

Denk je even in dat je straks met je vriendinnen aan het zwembad ligt met een pink cocktail in de ene hand en een club sandwich met alles erop en eraan in de andere. Op loopafstand van een van de mooiste stranden Cala Bassa, maar huur vooral ook een (roze retro?) scooter om naar het Noorden te tuffen en het veel intiemere Cala Xarraca te bezoeken. Aangezien we als moeders toch niet in het hoogseizoen gaan is het heerlijk toeven overal.

Eenmaal terug op de hotelkamer plof je neer op je roze bedje en trek je iets lekkers open uit de SMEG koelkast. Je zet een sfeervol ouderwets muziekje op en hoopt dat het lange weekend nog héél lang mag duren.

LEES OOK: Deze designhotels zijn kind- en oudervriendelijk.

Reken op ongeveer 100 euro per persoon per nacht.

Meer weten: Paradiso Hotel Ibiza

Barts Boekje

Reageer op artikel:
Vriendinnenbreak: het roze Paradiso Hotel Ibiza wil je dit jaar nog bezoeken
Sluiten