Pardon? Deze nogal lompe uitspraken kregen júllie vrouwen te horen

Een tijd geleden schreven we een artikel over de nogal tactloze uitspraken die vrouwen te horen hebben gekregen. Jullie reageerden massaal met jullie eigen ervaringen, en dat leverde zóveel grappige quotes op dat we die graag willen delen. You’re not alone in this.

De één is nog tactlozer dan de ander. Om hor en dol van te worden. Tenzij ze natuurlijk van een schattige kleuter komen…

[STAP stap=”1″]

Nog één

Esther: ‘Ik was net bevallen. Na een weekje mocht ik voor het eerst naar buiten met mijn zoon. Ik kom mijn buren tegen, zegt één van hen: ‘Zo, zit er nog eentje in?’ En bedankt.’

[STAP stap=”2″]

Dikke buik

Patricia: ‘Mijn nichtje, toen een jaar of vier, vroeg ooit aan me: ‘Heb jij ook een baby in je buik? Ik: ‘Nee hoor, hoezo dan?’, ‘Nou, jij hebt net zo’n dikke buik als mijn tante’. Die op dat moment zo’n acht maanden zwanger was. Auw.’

[STAP stap=”3″]

Niet de juiste leeftijd

Jill: ‘Ik stond bij een of andere hippe meidenstore een shirtje uit te zoeken voor de verjaardag van een meisje dat ik coachte. De verkoopster (slank en erg jong) kwam me even vertellen dat ik waarschijnlijk beter een andere winkel kon zoeken omdat de mode niet voor mijn leeftijd was en ik niks zou passen.’

[STAP stap=”4″]

Tienermoeder

Kim: ‘Laatst vertelde ik een collega dat ik zometeen mijn dochtertje (5) van school ging halen, vroeg ze: ‘Jij een dochtertje van vijf? Was je tienermoeder toen je haar kreeg?’

[STAP stap=”5″]

Bijna oma

Myrna: ‘Bent u al 22? Maar dan bent u al bijna oma!’, aldus een kindje uit groep 1.’

LEES OOK: Onderzoek: op de kleinkinderen passen is goed voor oma’s hersenen>

[STAP stap=”6″]

En bedankt hè

Rebecka: ‘In de kraamweek van mijn jongste zei de kraamverzorgster: ‘Ik zag beneden een foto van je hangen, je staat er mooi op. Ik herkende je bijna niet.’

[STAP stap=”7″]

Voor of na de dino’s?

Sam: ‘Mijn zesjarige zoon zei van de week tegen mij: ‘Mama toen jij geboren werd, waren er toen al dino’s of kwamen die nog later?’

[STAP stap=”8″]

Oma of niet?

Marije: ‘Ik stond met een moeder op school te praten en ze had haar pasgeboren baby mee. Komt er een oma op ons af om haar te feliciteren. Vervolgens feliciteert die oma mij met mijn kleinkind, dus ik zeg: ‘Pardon?’ Ze liep met een vuurrode kop weg.’

We zijn zelf trouwens ook niet altijd erg tactisch (oeps!)

Laura: ‘Ik werk als verpleegkundindige en één keer kon ik wel door de grond zakken. Er was een vrouw opgenomen en ik dacht dat haar zoon naast haar zat. Bleek het haar man te zijn.’

Onze kinderen kunnen er ook wat van, bewijzen deze hilarische uitspraken >

Reageer op artikel:
Pardon? Deze nogal lompe uitspraken kregen júllie vrouwen te horen
Sluiten