Pardon?! Dokter maakt selfie met vagina van vrouw tijdens de bevalling

Dat je je bevalling wilt laten vastleggen door je partner of een speciale fotograaf, soit. Het is immers jouw bevalling en de foto’s voor privégebruik. Maar een arts die een selfie maakt?

Daniel Sanchez is een Venezolaanse student die onlangs een foto plaatste op zijn Instagram-account. Wat was er op die foto te zien? Een halfnaakte vrouw die ongeveer halverwege haar bevalling was terwijl een andere dokter alles in de gaten hield. Om het allemaal nog wat onsmakelijker te maken luidde het bijschrift: ‘Lady I can deliver your baby but first let me take a selfie’. Om zijn werk vervolgens te beschrijven als ‘bringing kids into the world and reconstructs pussies’.

Geweld Venezuela

De post kreeg 31 likes van zijn volgers, maar 4000 mensen tekenden een petitie om hem te straffen voor zijn actie. De petitie werd gestart door Jesusa Ricoy, zij werkt voor The Roses Revolution. De organisatie werd in het leven geroepen om geweld van verloskundigen tegen te gaan. Veel vrouwen worden in de ziekenhuizen van Venezuela mishandeld.

Als reactie op zijn daden reageerde de student dat er niks aan de hand was ‘omdat je toch niet haar genitaliën of gezicht kon zien’. *Zucht*

Quality time! 9 x waarom baby yoga zo ontzettend leuk is >

Reageer op artikel:
Pardon?! Dokter maakt selfie met vagina van vrouw tijdens de bevalling
Sluiten