Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 12 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit wil je weten: zo blijft je parfum de hele dag goed zitten!

Het maakt niet uit hoe veel spuitjes parfum je ‘s ochtend op doet, aan het einde van de dag ruik je er werkelijk niks meer van. Daar komt bij dat het niet uit maakt of je nou investeert in een dure geur, of gaat voor een goedkopere variant: beiden kun je aan het einde van de dag niet meer ruiken.

Gelukkig blijkt er een hele simpele truc te zijn waardoor je parfum twee keer (!) zo lang blijft hangen. Mysterie ontrafeld:

Langer genieten van je parfum

Een geurtje vervliegt, zo is het nou eenmaal: het is iets wat gebeurt bij iedereen. Hoe snél het gebeurt, is afhankelijk van je huid. Een droge huid breekt een geur bijvoorbeeld sneller af dan een vette huid. Heb jij er last van dat een geurtje snel verdwijnt? Dat probleem is makkelijk te fixen!

Veel heb je niet nodig, alleen je lievelingsgeurtje en een beetje (geurloze) vaseline. Smeer wat vaseline op de plekken waar je parfum spuit (denk aan je hans, de polsen en achter je oren), spuit vervolgens de parfum erop en je bent klaar om te gaan. Thanks to de vaseline blijft de geur veel langer hanger!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit wil je weten: zo blijft je parfum de hele dag goed zitten!
Sluiten