Susan Dalstra
Susan Dalstra Horoscoop 5 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

De 3 dingen die je moet weten als je partner een Weegschaal is

Hieperdepiep: het verjaardagsseizoen van de Weegschaal is aangebroken. Heb je een relatie met eentje? Goed nieuws, want de Weegschaal is een topper in het onderhouden van relaties. Al betekent het ook weer niet dat het altijd even easy peasy is.

Obstakels

De Weegschaal weet precies hoe je een fijne relatie onderhoudt. Maar niemand is perfect, en dus ook niet jouw Weegschaal. Deze obstakels kun je tegenkomen als je een relatie hebt met dit sterrenbeeld – en zo deal daar je mee.

1. Als je partner besluiteloos is

De Weegschaal is de grootste twijfelaar van alle sterrenbeelden. De Weegschaal wil alle voors en tegens nauwkeurig, tja, afwegen. Dat is in sommige gevallen heel fijn, maar kan nogal frustrerend zijn als je te laat bent omdat je geliefde niet kon kiezen tussen een blauwe of bruine broek. De Weegschaal streeft naar zoveel mogelijk gelijkwaardigheid op ieder denkbaar gebied. Erken dat, en laat zien dat die besluiteloosheid juist zorgt voor een inbalans omdat het jou belast.

2. Als je een koude ondertoon opmerkt

De Weegschaal is vriendelijk en meestal vrij populair, maar kan soms ook een beetje koud en gereserveerd zijn. De Weegschaal zoekt liever de verbinding met zo’n 1000 besties in intellectuele kwesties dan diepgravende emoties. Dat rijke sociale leven betekent ook dat de band met vrienden een beetje op de oppervlakte blijft. Als je een relatie hebt met een Weegschaal, heb je natuurlijk wel die diepe emotionele connectie en toewijding. Koester door die warmte te doen door hun gevoel voor romantiek aan te spreken. Verras hem. Plan een date waarbij ruimte is voor een goed gesprek, dus skip de bios of luidruchtige kroeg. Eén op één-contact (buiten de lakens om, grapjas) zorgt voor instant vlinders en dat de zachte aard van jouw Weegschaal weer naar boven komt.

3. Als je partner een pleaser is

Het kan nogal vermoeiend zijn om een relatie te hebben met iemand die door iedereen aardig gevonden wil worden. En dat wil de Weegschaal, ook al schreeuwt-ie nog zo hard van niet. Doet-ie opeens alsof hij Game of Thrones de beste serie op aard is terwijl jij er naast zat toen hij tot twee keer toe in slaap viel op de bank. De Weegschaal kan best ver gaan om ergens bij te horen, ook al is hij allang geliefd.

Hoewel jij niet verantwoordelijk bent voor zijn eigenwaarde kan je wel laten zien dat hij niet de goedkeuring van anderen nodig heeft. Moedig hem aan als hij opkomt voor een mening die hem niet populair maakt of als hij de leiding neemt binnen een groep die maar niet kan beslissen naar welk restaurant ze gaan. Hij weet dat je aan zijn kant staat – hij moet het alleen nog even voelen.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De 3 dingen die je moet weten als je partner een Weegschaal is
Sluiten