Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Relatie 7 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Zo tover je je partner om tot de beste minnaar ooit

Jullie zijn gek op elkaar. De vonken spatten ervan af. Jullie kunnen niet van elkaar afblijven. Maar wanneer jullie tussen de lakens duiken mist er toch iets. Wat het dan ook is, met deze tips tover je jouw lover om tot de beste minnaar ooit.

Communicatie

Het klinkt misschien een beetje cliché, maar door te vertellen wat je wil kom je een heel eind. Misschien vind je dit doodeng of pak je het liever subtieler aan. Je kunt op een rustige manier vragen wat hij eventueel mist tussen de lakens, zodat er een gesprek ontstaat. Maar je kunt je lichaam ook gebruiken om hem iets duidelijk te maken. Kreun als je een bepaalde handeling fijn vindt, pak zijn hand vast als je wil dat hij door gaat en geef hem een stoute blik als je iets gedaan wil krijgen. Lichaamstaal is sexy!

Lees ook: 35 geweldige redenen om meer aan ochtendseks te doen

Truth or dare

Wil communicatie niet baten? Pak het dan op een speelse manier aan! Mannen zijn dol op spelletjes, vooral als er ‘seks’ bij komt kijken. Wat dacht je van een klassiek spelletje Truth or dare? Middels de ‘waarheid’ vragen komen jullie veel over elkaars verlangens en behoeftes tijdens een vrijpartij te weten. En dankzij ‘doen’ voeren jullie handelingen uit waar jullie normaliter misschien nooit op zouden komen. Valsspelen is uit den boze, dus jullie komen er beiden niet onderuit, knipoog! 

Doe het voor

Neem het heft in eigen hand – letterlijk – en laat je partner toekijken. Hij zal het enorm opwindend en sexy vinden om je op deze manier te mogen bekijken. Naderhand weet hij exact welke bewegingen hijzelf moet maken om je tot in de puntjes te verwennen. Als deze drempel te hoog is voor je, kun je ook een erotisch filmpje uitkiezen waarin jouw fantasie werkelijkheid wordt. Wellicht neemt je lief bepaalde moves over.

Voor welke optie je dan ook kiest, geef het tijd. Het spreekwoord luidt niet voor niets ‘Oefening baart kunst’.

Lees ook: Geen zin in seks? Misschien beïnvloedt DIT je libido!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zo tover je je partner om tot de beste minnaar ooit
Sluiten