Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 13 november 2017

Meisje bekritiseert het lichaam van haar moeder en het is pijnlijk herkenbaar

Shoppen met kinderen is nooit het beste idee van de wereld geweest, maar kleding passen met je kinderen is helemáál je ergste nachtmerrie. Dat bewijst de Amerikaanse blogster en moeder Cassie Hilt. Ze vertelt hoe ze samen met haar 5-jarige dochter op zoek ging naar de perfecte jeans voor zichzelf.

Pashokje

Kinderen nemen geen blad voor de mond. Zo ook de dochter van Cassie. ‘Vandaag nam ik de middelste mee voor een dagje winkelen’, begint ze haar bericht. Toen ze haar kind mee het paskamertje in nam en zich uitkleedde voor de neus van haar dochter, begon de ellende.

Vrouwenbaard

‘Dochter: ‘Oh kijk mama, je borsten bewegen!’
Ik: ‘…’
Dochter: ‘Kijk je dikke buik! Hij is zo zacht. Zit er nog een baby in?’
Ik: ‘…’
Dochter: ‘Ga je ook je ondergoed uittrekken?’
Ik: ‘Nee, alleen mijn broek. Je hoeft je niet helemaal uit te kleden als je alleen een broek gaat passen.’
Dochter: ‘Oh, je wil je vrouwenbaard niet laten zien?’
Ik: ‘…’

LEES OOK: Deze post-zwangerschap foto gaat viraal om exact de juiste reden

Wacht maar…

Blijkbaar was Cassie niet de enige die broeken stond te passen, ze hoorde namelijk meisjes lachen in de paskamer naast haar. Voor hen had ze ook een boodschap: ‘Aan de meisjes naast mij in het pashokje, maak je niet druk. Op een dag zal jullie kind ook commentaar hebben op je post-zwangerschapslichaam als je je kleding uittrekt in een pashokje. Neem kinderen, zeiden ze. Is leuk, zeiden ze.’ Cassie sluit haar berichtje af met de hashtags #LadyBeardForLife en #MomBod om haar verhaal kracht bij te zetten.

Ze zette haar berichtje op de Facebookpagina van haar blog The Chronicles of Motherhood, waar ze veel instemmende reacties kreeg van moeders die haar volledig snappen.

Deze vader laat zijn kind lekker in haar driftbui en zijn commentaar erbij is zó waar

Facebook

Reageer op artikel:
Meisje bekritiseert het lichaam van haar moeder en het is pijnlijk herkenbaar
Sluiten