Verslavend nieuw bordspel: Patrimonia Amsterdam

Ben je fan van bordspelletjes? Dan moet je even verder lezen. Patrimonia Amsterdam is een strategisch bordspel waarbij je met een sloepje door de grachten van Amsterdam vaart. Het spel is door vier spelletjes-fans en Amsterdam-liefhebbers bedacht en het is verslavend leuk! Help mee dit spel in productie te krijgen door een kleine donatie te doen voor hun crowdfundingsactie.

Als ex-Amsterdammer en persoonlijke vriendin van een van de bedenkers en makers van dit nieuwe spel moet ik jullie echt even enthousiast maken. De afgelopen tijd heb ik het bordspellen spelen weer helemaal ontdekt. Samen met de kinderen spelen we spellen als Stratego en Risk. En één ding is duidelijk: door het spelen van bordspellen creëer je sfeer, intimiteit en een hele hoop lol.

Over Patrimonia Amsterdam

Patrimonia Amsterdam is een strategisch bordspel voor 2 tot 6 personen. Te spelen vanaf 6 jaar. Door met je sloep slim door de grachten te manoeuvreren, de juiste materialen te verzamelen en als eerste je monumenten te bouwen, kun je het spel winnen. Maar pas op, het ene monument is meer waard dan het andere. Bezit jij straks de Westertoren of word je vastgezet op de Amstel? En wees ook op je hoede voor je medespelers! Door spelelementen zoals mazzel- en misère kaarten, beroepen en grachtenblokkers kan het spel ieder moment veranderen. Wie gaat uiteindelijk de boot in en wie vaart er met de overwinning vandoor? Patrimonia Amsterdam is een verslavend spel waarvan de uitkomst tot de laatste seconde spannend blijft.

Ben jij gek op Amsterdam? Of hou je gewoon van een goed spel? Dan is Patrimonia echt iets voor jou. Patrimonia is een spel voor linkmiechels, lefgozers, sjacheraars en mazzelaars.

De pionnen worden gemaakt van plastic afval en de duurzaamste drukker van de wereld produceert het spel.

Lijkt dit spel je wel wat? En vind je het een mooi initiatief dat een clubje enthousiastelingen Jumbo en Goliath versteld wil doen staan? Dat gaat ze lukken, ok met een klein beetje hulp.

Lees hier verder hoe je een donatie via crowdfunding kunt doen.

Reageer op artikel:
Verslavend nieuw bordspel: Patrimonia Amsterdam
Sluiten