Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 8 apr 2015

Pen bij de hand? Vervul dan de laatste wens van de doodzieke Isa (3)

Isa is ernstig ziek en pas drie jaar oud. In februari hoorde ze dat ze niet lang meer te leven heeft. Haar laatste wens: het ontvangen van zoveel mogelijk kaartjes!

In april 2013 werd voor het eerst kanker bij haar geconstateerd; een medulloblastoom. Het is een kwaadaardige hersentumor die voorkomt bij één op de 100.000 kinderen. Haar ouders en zus gingen samen met Isa het zware gevecht aan en even leken ze gewonnen te hebben. Helaas bleek in februari 2015 dat de kanker terug was en erger, onbehandelbaar.

Actie

Suus, de grote zus van Isa, beseft maar al te goed dat ze haar kleine zusje niet lang meer bij zich zal hebben en daar heeft ze het heel erg moeilijk mee. Ondanks alles probeert ze er toch het beste van te maken en te genieten van de laatste tijd die ze samen hebben. Daarom begonnen ze een actie: zoveel mogelijk post verzamelen, openmaken en lezen. Pen en papier bij de hand?

Je kunt een lichtpuntje zijn in deze donkere tijd. En dat allemaal door een simpel kaartje te sturen, dus waarom niet? Wat een ontzettend leuk en lief idee! Doen jullie mee?

Wij van de Famme redactie wensen Isa en haar gezin heel veel sterkte en kracht toe in in deze moeilijke tijd.

Bekijk ook deze hartverwarmende flashmob voor Amy.

Reageer op artikel:
Pen bij de hand? Vervul dan de laatste wens van de doodzieke Isa (3)
Sluiten