Renée
Renée Kids 9 mrt 2018

Voor 25.000 euro kiest dit bedrijf de perfecte babynaam voor je

Als je een kind verwacht en nog wat losgeld over hebt is er nu een goed doel waar je dat geld kunt uitgeven. Er bestaat namelijk een bedrijf dat voor jouw kleine spruit de perfecte babynaam kiest. De kosten? 25.000 euro.

Perfecte babynaam

Het Zwitserse bedrijf Erfolgswelle heeft uiteraard ook een clièntele dat dit bedrag kan ophoesten. Maar dan geef je wel al je zorgen om de perfecte babynaam uit handen (hoewel dat stiekem juist één van de leukste dingen is aan zwanger zijn – maar dat terzijde). Het bedrijf zorgt er in ruil voor die 25.000 euro voor dat je de naam der namen voor je kindje op een presenteerblaadje aangereikt krijgt.

Naam voor succesvolle kinderen

De klantenkring vind het ongetwijfeld belangrijk dat ze een succesvol kind opvoeden. Omdat je er veel geld voor moet neerleggen zoeken ze dan weer wel een naam uit die gebaseerd is op ritme, etymologie en toekomstgaranties. In Nederland gaat het dan bijvoorbeeld om dubbele namen, omdat het geassocieerd wordt met de hogere klasse.

Maar eerlijk is eerlijk, voor dat geld kun je natuurlijk ook zelf wel op Jan-Lennert of iets in die trant komen. En anders is er altijd nog dit stappenplan om je een handje op weg te helpen. Maar mocht je het leuk vinden… je weet vanaf nu waar je terecht kunt.

Beau Monde

Reageer op artikel:
Voor 25.000 euro kiest dit bedrijf de perfecte babynaam voor je
Sluiten