Susan Dalstra
Susan Dalstra Persoonlijk 3 augustus 2017

Deze man vindt altijd het perfecte cadeau voor zijn vriendin dankzij deze slimme hack

Als je al een paar jaar samen bent, valt het niet mee om iedere keer weer met een leuk en origineel verjaardagscadeau op de proppen te komen. Deze man had echter een briljant idee dat het leven van mannen wereldwijd een stuk makkelijker zal maken. 

Geheim Pinterest-account

Jordan maakte namelijk een geheim Pinterest-account aan waar hij de Pinterest-pagina van zijn vrouw volgde. Zo kreeg hij in de smiezen wat zijn vrouw TyAnna precies mooi vindt. ‘Ze heeft geen idee hoe ik altijd weet wat ze wil hebben’, schreef hij op Twitter.

Niet verrast

Jordans slimme hack werd daarna tienduizenden keer geretweet. Pas nadat hij viral ging, ontdekte TyAnna het geheim van haar geliefde. ‘Ik vindt het echt heel erg lief, maar ik ben niet verrast. Jordan doet namelijk altijd wat extra’s om mij gelukkig te maken’, vertelt de bofkont aan Buzzfeed.

Kan Jordan misschien een handleiding schrijven met nog meer van dit soort romantische tips? Hebben wij weer een goed verjaardagscadeau voor onze mannen. 😉

En omdat we niet genoeg kunnen krijgen van romantische verhalen: deze man bedacht een prachtige manier om zijn vriendin ten huwelijk te vragen.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Deze man vindt altijd het perfecte cadeau voor zijn vriendin dankzij deze slimme hack
Sluiten