Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Gezondheid 9 mei 2017

Zo weet je welke kleur lippenstift het beste bij je past

Geen zoektocht duurt zo lang als het vinden van de perfecte kleur lippenstift. Eentje die je bij wijze van spreken elke dag op zou kunnen en wanneer je er niet uitziet alsof je naar een feestje gaat, maar die wel fris staat. Nou, die zoektocht is dus makkelijker dan je denkt. De perfecte kleur voor jou schuilt namelijk in je beha.

Welke kleur lippenstift past bij jou?

Say what? Je beha? Ja, je beha. De kleur van je tepels is namelijk exact de kleur die je op je lippen moet smeren wil je bovenstaande resultaten boeken.

Meneer Dr. Travis Stork, ja, dit is dus in het leven geroepen door een man, is degene die deze ‘hack’ wereldkundig heeft gemaakt. Dit deed hij in een aflevering van de Amerikaanse show The Doctors.

Handig: 8 beauty hacks waar je babypoeder voor gebruikt

Twee tinten donkerder

Op een hilarische manier vertelt hij dat Moeder Natuur het lippenstiftraadsel heel makkelijk heeft gemaakt. Een kijkje in je beha is voldoende. Houd je lippenstift ernaast. Matcht het geheel? Dan is dat de juiste keuze voor jou.

Volgens dokter Travis zijn je tepels de beste indicator van welke kleurtoon er het beste bij je gezicht past. Ze zijn gemiddeld twee tinten donkerder dan onze gezichtskleur, dus een ideale maatstaaf voor een mooie huidskleurige lippenstift.

Dit is de ultieme skincare routine voor een stralende, gezonde huid

Disclaimer: Dit is natuurlijk geen vrijbrief om je borsten eruit te gooien in de eerste de beste Mac of Kiko store 😉

Dit zijn de 10 meest essentiële ingrediënten voor je skincare

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Mamamia

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zo weet je welke kleur lippenstift het beste bij je past
Sluiten