Rachelle Weiler
Rachelle Weiler Mind 7 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Logicus of Entertainer? Introvert of Extravert? Doe de Persoonlijkheidstest!

Om goed te kunnen bepalen waar je krachten liggen, is het handig om zoveel mogelijk over jezelf te weten te komen. Een persoonlijkheidstest kan je helpen in vriendschappen, relaties en sollicitaties.

Ben jij een sociaal type of juist niet? Let jij op details of ben je iemand van de grote lijnen? Neem je graag de leiding of blend je juist makkelijk in in een groep? Dit zijn allerlei vragen waar je in een persoonlijkheidstest antwoord op geeft.

Doe de test hier!

16 Personalities

De online test van 16 Personalities houdt 16 verschillende persoonlijkheidstypen aan, onderverdeeld in 4 subgroepen. Deze subgroepen zijn:

Analisten

Architect- Logicus – Bevelhebber – Debater

Diplomaten

Advocaat – Bemiddelaar – Protagonist – Campagnevoerder

Schildwachten

Logisticus – Verdediger – Leidinggevende – Consul

Verkenners

Virtuoos – Ondernemer – Avonturier – Entertainer

Al deze vier typen zijn weer onderverdeeld in 4 persoonlijkheden. Als je de test online doet, zal naar voren komen met welke persoonlijkheid jij de meeste overeenkomsten hebt.

De persoonlijkheidstest

De test bestaat uit meerdere vragen, waarbij je moet aangeven in hoeverre je het wel of niet eens bent met de stelling. Probeer neutrale antwoorden te vermijden.
In 12 minuten weet je precies wat voor persoonlijkheid jij hebt, met welke beroemdheden jouw persoonlijkheid overeen komt en wat jouw sterke en zwakke kanten zijn.

De 16 Personalities-test is helemaal gratis, staat bekend als zeer accuraat en wordt internationaal gebruikt. De test waar wij naar linken is echter gewoon in het Nederlands.

Doe de test hier!

Lees ook: 7 dingen waarop je persoonlijkheid beoordeeld wordt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Logicus of Entertainer? Introvert of Extravert? Doe de Persoonlijkheidstest!
Sluiten