Eva Dusch
Eva Dusch Kids 4 aug 2016
Leestijd: 2 minuten

Peuter eet oogschaduw en ziet het voor chocolade aan

Het lijkt op chocolade, ruikt naar chocolade en zelfs de naam roept chocolade. Dan ís het toch gewoon een hele grote chocoladereep? We kunnen de gedachtegang van de 1-jarige peuter Kaitlyn haar niet kwalijk nemen.

Bij het lezen van dit bericht wisten ook wij niet of we nou moesten lachen of huilen (uit medelijden). Maar aandoenlijk is het sowieso. De kleine Kaitlyn zag een groot oogschaduwpalet met bruintinten liggen, rook chocolade en dacht: bingo! Het was nog nooit zo simpel om een gigantische chocoladereep te veroveren. But when it seems too good to be true, it probably is. Niet veel later trof haar achttienjarige nichtje Laura Rincon haar aan onder de glitters en bruine poeder, én met een zwaar beteuterd gezicht.

Duur grapje

Het bleek een nogal duur grapje, want de ‘chocoladereep’ kostte zo’n 45 euro. ‘Ik weet niet of ik nu moet huilen of lachen’, tweette de achttienjarige Laura na het incident. ‘In het begin reageerde ik heel boos, want ik wist niet wat er precies was gebeurd.’ Maar toen eenmaal duidelijk werd dat de kleine Kaitlyn het doosje had aangezien voor chocola, kon ze er heel hard om lachen en maakte deze foto. Niet veel later ging het bericht compleet viraal met zo’n 49k retweets en 56k likes.

Gelukkig is de peuter niet ziek geworden van het eten van de oogschaduw. Lauren heeft meteen alles uitgezocht om er zeker van te zijn dat de ingrediënten niet schadelijk zouden kunnen zijn voor de peuter. Ook heeft ze inmiddels een nieuw exemplaar van het oogschaduwpalet, die ze ongetwijfeld goed zal opbergen.

Heb jij een vergelijkbaar verhaal? Deel het op onze Facebookpagina.

Nee echt, kinderen geven je heel veel liefde en plezier, maar af en toe… 27 dingen die kinderen áltijd kapot maken>

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!”[/likebutton]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Peuter eet oogschaduw en ziet het voor chocolade aan
Sluiten