Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Kids 29 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Met dit peuter gadget weet je precies wanneer ‘ie op boevenpad gaat

Als je peuter nogal graag op avontuur gaat, kan het weleens lastig zijn om altijd te weten wat hij of zij uitspookt. Bijvoorbeeld ‘s avonds wanneer het bedtijd is. Voor dit soort boeventronie lijkt met dit peuter gadget, de Toddler Monitor, een oplossing gevonden.

Het schattige apparaatje zou zo in een tekenfilm thuis kunnen horen. Alleen weet jij natuurlijk wel beter dat dit een dekmantel is om een oogje in het zeil te houden. Het apparaat past op alle deurknoppen, ideaal!

LEES OOK: Peuters willen graag de baas zijn, maar wat als het echt gebeurt?

Hoe werkt het?

De Toddler Monitor heeft een bluetooth verbinding en een bewegingssensor. Wanneer het oppikt dat de deur opengaat, stuurt het een melding naar de Iphone app. Met een simpel bliepje op je telefoon weet je dus meteen of je peuter stiekem van plan is kattenkwaad uit te halen, in plaats van een middagdutje te doen. De app kan maximaal drie van deze slimme deurknoppen in de gaten houden. Naast de kinderkamer kun je er dus ook eentje bij de voor- en achterdeur hangen. Of op de deur van de snoepkast ?.

Vanaf medio april kan ‘ie besteld worden. Het gaat zo’n 65 dollar kosten.

Soms wil je als moeder juist heel even wat privacy, wanneer je in de badkamer bent bijvoorbeeld. Deze moeder maakt een lijstje met geniale regels voor als ze staat te douchen of op de wc zit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Toddler Monitor

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Met dit peuter gadget weet je precies wanneer ‘ie op boevenpad gaat
Sluiten