Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 19 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze peuter deed $1.500 van zijn ouders door de versnipperaar

Als je denkt dat je een zware dag hebt met je kleine kinderen, moet je dit écht even lezen. De meesten van ons kennen echt wel momenten waarop je peuter iets in zijn handen kreeg en vernielde. Om maar over permanente parkeervlekken op het beddengoed of kapotte eieren op de grond te zwijgen.

$1.500

Voor ouders Ben en Jackee Belnap uit Salt Lake City is hun verhaal iets duurder uit gaan pakken dan een nieuw setje beddengoed. $1.500 om precies te zijn. Hun twee jaar oude zoon, Leo, heeft een envelop met contant geld door de versnipperaar gehaald. Oeps.

So me and my wife had been saving up to pay for our @Utah_Football tickets in cash. We pulled our money out yesterday to pay my mom for the season… Well we couldn’t find the envelope until my wife checked the shredder. Yup. 2 year old shredded $1,060. pic.twitter.com/93R9BWAVDE
— BB (@Benbelnap) 2 oktober 2018

Waar is die envelop nou toch?

De envelop bevatte geld wat de ouders het afgelopen jaar hadden bespaard. Het geld was om Ben zijn vader terug te betalen voor het kopen van seizoenskaarten van voetbal. Nadat ze het huis op de kop hadden gehaald om het geld te zoeken. Gezocht onder dekens, in lades en zelfs in het vuilnis, vonden ze het. Het zat in de versnipperaar. In duizend kleine stukjes.

Eigenlijk wisten ze direct dat hun kleine boef de boosdoener was. Leo had geholpen met het Verschuren van documenten, dus hij wist heel goed hoe hij het moest doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme