Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 24 jul 2018

Deze peuter verstopte 27 wortels, en het is hilarisch

We weten allemaal dat verstoppen voor iemand die jonger is dan 5 jaar een hele andere ‘verstoppen’ is dan hoe wij het kennen. Deze peuter is een goed voorbeeld daarvan.

Het begon toen de kleine zijn vader aan het helpen was het avondeten klaar te maken. Op een magische wijze verdween de ene na de andere wortel.

27 wortels verstopt

De twee waren de wortels aan het raspen, alles ging volgens plan, toen ineens de wortels verdwenen. ‘Toen we bezig gingen met een ander onderdeel van het recept, merkten we het pas op’, zei de vader. Ze vonden de wortels terug toen ze de volgende ingenieuze techniek toepasten: zich omdraaien en zoeken. Eenmaal omgedraaid vonden ze de ontbrekende wortels direct: als nieuwe handvatten van de keukenkastjes.

peuter-wortels

De boef

De kleine jongen verstopte de wortels. Of had hij misschien wat frisse ideeën over het verfraaien van de kasten? Kan allebei. De vader vond dit vrij typisch voor zijn zoontje. ‘Hij is een grappige kleine drie-jarige met een grote verbeeldingskracht en veel creativiteit. hij doet altijd grappige dingen die ons weer scherp houden.’ De vader deelde deze foto op social media en dat ging al snel viraal. Te zoet!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze peuter verstopte 27 wortels, en het is hilarisch
Sluiten