Kids 19 mrt 2017 Muriel Oonincx

Peutertweeling bouwt nachtelijk feestje, ouders leggen ‘t op video vast

Dit stoute duo is een jongetjes peutertweeling die besloten om, in plaats van te gaan slapen, een feestje te bouwen. In een time-lapse video zien we het aandoenlijke stel hun plannen beramen om de hele nacht door te feesten. Inmiddels is hun video al meer dan 11 miljoen keer bekeken.

De 2-jarige tweeling Andrew en Ryan Balkin behoren toe aan vader Jonathan en moeder Susana Balkin. Dat ze waarschijnlijk heel wat te stellen hebben met dit illustere duo bewijst de time-lapse video dat de snode plannen van het duo en de uitvoering daarvan van minuut tot minuut laat zien.

En man oh man, met een mengeling van sympathie voor de ouders, herkenning en absoluut topvermaak bekijk ik de video. Tja peuters, wat doe je eraan. En als je er dan ook nog eens twee in een kamer hebt die overduidelijk dikke maatjes zijn dat weet je dat er gekeet gaat worden.

Vader Jonathan deelde de video afgelopen week op Facebook en het duo heeft inmiddels meer dan 11 miljoen views gescoord. Dit zal alleen maar oplopen, want wie wil deze video niet delen.

Jonathan schrijft onder de video: ‘Als de ouders uit de buurt zijn, gaan de welpjes spelen…zelfs als dat een flinke portie slaapgebrek betekent.’

Wij voorspellen een grote toekomst voor deze twee eenheid, want als je deze kereltjes samen om een boodschap stuurt hoef je je geen zorgen te maken dat ze zich in elke situatie weten te redden.

Let vooral even op het begin waarin de snode plannen op de bank gesmeed worden…

Peutertweeling

Om vervolgens alle accessoires voor het feest te verzamelen…

Peutertweeling

Dat onderbroken wordt door papa, maar hé dat is een kleine tijdelijke terugslag…

Peutertweeling

Om plan B door te zetten en vol energie opnieuw de tent in te richten.

Peutertweeling

Tussendoor, wordt er nog even kort uitgerust en geknuffeld, smelt factor 10!

Peutertweeling

Oeps, papa en mama komen weer binnen, nu is het menes.

Peutertweeling

En aan alles komt een keer een eind. Eind goed… ruuzzzzzt.

Peutertweeling

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Peutertweeling bouwt nachtelijk feestje, ouders leggen ‘t op video vast
Sluiten