Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 19 maart 2017

Peutertweeling bouwt nachtelijk feestje, ouders leggen ‘t op video vast

Dit stoute duo is een jongetjes peutertweeling die besloten om, in plaats van te gaan slapen, een feestje te bouwen. In een time-lapse video zien we het aandoenlijke stel hun plannen beramen om de hele nacht door te feesten. Inmiddels is hun video al meer dan 11 miljoen keer bekeken.

De 2-jarige tweeling Andrew en Ryan Balkin behoren toe aan vader Jonathan en moeder Susana Balkin. Dat ze waarschijnlijk heel wat te stellen hebben met dit illustere duo bewijst de time-lapse video dat de snode plannen van het duo en de uitvoering daarvan van minuut tot minuut laat zien.

En man oh man, met een mengeling van sympathie voor de ouders, herkenning en absoluut topvermaak bekijk ik de video. Tja peuters, wat doe je eraan. En als je er dan ook nog eens twee in een kamer hebt die overduidelijk dikke maatjes zijn dat weet je dat er gekeet gaat worden.

Vader Jonathan deelde de video afgelopen week op Facebook en het duo heeft inmiddels meer dan 11 miljoen views gescoord. Dit zal alleen maar oplopen, want wie wil deze video niet delen.

Jonathan schrijft onder de video: ‘Als de ouders uit de buurt zijn, gaan de welpjes spelen…zelfs als dat een flinke portie slaapgebrek betekent.’

Wij voorspellen een grote toekomst voor deze twee eenheid, want als je deze kereltjes samen om een boodschap stuurt hoef je je geen zorgen te maken dat ze zich in elke situatie weten te redden.

Let vooral even op het begin waarin de snode plannen op de bank gesmeed worden…

Om vervolgens alle accessoires voor het feest te verzamelen…

Dat onderbroken wordt door papa, maar hé dat is een kleine tijdelijke terugslag…

Om plan B door te zetten en vol energie opnieuw de tent in te richten.

Tussendoor, wordt er nog even kort uitgerust en geknuffeld, smelt factor 10!

Oeps, papa en mama komen weer binnen, nu is het menes.

En aan alles komt een keer een eind. Eind goed… ruuzzzzzt.

Reageer op artikel:
Peutertweeling bouwt nachtelijk feestje, ouders leggen ‘t op video vast
Sluiten