Redactie
Redactie Persoonlijk 24 sep 2014

Pharrell ontroerd door de ouders van de overleden Dennis

Misschien hebben jullie massaal de uitzending RTL Late Night bekeken gisteren, waarin niemand minder dan Pharrell Williams te zien was. Naast dat ‘ie een knap uiterlijk heeft en fantastische nummers maakt, raakt zijn muziek ook vele harten. Dat bleek maar weer uit de uitzending.

Tijdens de uitzending werd er even op gewezen dat zijn nummer ‘Happy’ voor de ouders van de, vorige jaar, overleden Dennis veel meer betekent dan alleen een lied. Dennis is verongelukt en zijn ouders wilden deze verschrikkelijke gebeurtenis een lichtpuntje geven. Dit deden ze door op de uitvaart het nummer te draaien. Een titel die op het lijf van Dennis was geschreven. Een lieve jongen die altijd positief en blij in het leven stond en waarbij ‘Happy’ een prachtige afsluiter was. Pharrell had al eerder een videoboodschap opgenomen voor de ouders van Dennis en nu konden ze hem persoonlijk bedanken. Huilen, zo lief! Kijk hieronder het item.

Dit was niet de eerste keer dat Pharrell iets liefst voor zijn medemens deed, lees: Ahhh, Pharrell Williams verrast crècheleidster maar even, het is hartverwarmend!

Reageer op artikel:
Pharrell ontroerd door de ouders van de overleden Dennis
Sluiten