Redactie
Redactie Advertorial in archief 13 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Picknicken, uitslapen: van welke momentjes geniet jij het meest?

Vorig week vertelde Muriel over haar zoontje van zeven. Hij weet als geen ander hoe je moet genieten. En daar geniet zij op haar beurt weer van, want tja… Hoe leuk is het als je kleintje vertelt dat zijn trui zo lekker zacht is óf dat hij het picknicken zo gezellig vindt?

We halen regelmatig de gevleugelde uitspraak van Winnie de Poeh aan: ‘Wat voor dag is het vandaag Knorretje?’ Knorretje: ‘Het is vandaag…’ Poeh: ‘Mijn favoriete dag.’ Het klinkt misschien cliché, maar de mooiste geluksmomenten zitten in de kleine dingen. En ja, daar moet je dan wel even voor openstaan.

Samen picknicken

Muriel gaf vorige week al aan dat zij enorm kan genieten van de drie uurtjes na school. Dat ze dan gaan picknicken in de tuin op een kleedje, of aan de grote keukentafel met een spel op tafel (vier-op-een-rij en Monopoly Junior zijn favoriet) met een groot glas Optimel Boosjes (frambozen). Ze probeert haar telefoon in het fietstas te laten (lukt niet altijd) en even de volle aandacht voor haar kinderen te hebben. Want deze momenten zijn zo belangrijk.

Optimel verraste Muriel vandaag met haar drinkyoghurt moment in een persoonlijke illustratie! Hoe bijzonder is dat? Wil jij dit ook? Deel jouw momentje met ons en maak kans op zo’n illustratie van jezelf.

Wanneer geniet jij volop van je drinkyoghurt? Ook tijdens een picknick? Of juist tijdens een strandwandeling of op de fiets? Win je, dan krijg je jouw persoonlijke illustratie op een linnen tas geprint gevuld met heerlijke drinkyoghurts.

[contact-form-7 id=”72828″ title=”I LOVE YOGHURT”]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Picknicken, uitslapen: van welke momentjes geniet jij het meest?
Sluiten