Renée
Renée Kinderen 11 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Halleluja: met deze nieuwe gadget vergeet je nooit meer de pil in te nemen

Als je de pil slikt verwacht je dat je beschermd bent tegen zwangerschap, maar wat als je ‘m niet zo trouw slikt? Maak je geen zorgen, dankzij een nieuwe gadget is de pil vergeten vanaf nu verleden tijd.

Pil vergeten

Het ding heet Popit Sense en het is een gadget van bijna 12 gram dat aan je pilstrip vastzit. Dankzij hun technologie weet het kleine apparaat precies of jij je pil hebt genomen of niet. Zo niet, dan wordt er een herinnering naar je telefoon gestuurd. Sterker nog, het weet zelfs wanneer je zelf de pil uit de strip haalt of wanneer je ‘m bijvoorbeeld verliest in je tas. Het is zelfs bewezen dat de gadget het aantal gemiste pillen met tachtig procent kans verkleint. Knappe vrouw die nu nog vergeet om haar pil te slikken.

Nooit meer je pil vergeten

Met de Popit app op je telefoon (of ander smart apparaat) houd je dagelijks alles omtrent de pil bij. Oók wanneer je volgende menstruatie is. Omgerekend ben je €32 kwijt voor het apparaatje en je kunt ‘m alvast bestellen via Indiegogo. De verwachting is dat het ding rond april verstuurd wordt, als je hem nu bestelt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme